2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی خانم خونه دارم شاغل نیستم و ب نظرم ب همین دلیل شوهرم بامن مشورت نمیکنه احساس پوچی و بی ارزشی میکنم ک اش بمیرم راحت شم 

بعد از 12سال پولمون جور شد ک خونه بخریم و از مستاجری راحت شیم چند ماهه برنامه ریختیم ک طلا و ماشین هم بفروشیم خونه بخریم منم انگار بال پرواز بهم داده بودن سر از پا نمیشناختم 

مگ من ادم نیستم چرا من اینقدر نادیده گرفته میشم خالم خیلی بده کاش شاغل بودم و ارزشم بیشتر بود البته میدونم این حرف اشتباهه ولی مطمعنم شوهرم ب همین دلیل حرفم حساب نمیاره

اما امروز رفته پول رو داده سکه و نیم سکه میگه بعد از عید خونه بخریم اخه مگه من زنت نیستم احساس میکنم فقط کنیز خونش هستم و برای رفع نیازش هستم وگرنه چرا باید بدون مشورت کل برنامه ریزی هامون رو خراب کنه 

مگ من ادم نیستم چرا من اینقدر نادیده گرفته میشم خالم خیلی بده کاش شاغل بودم و ارزشم بیشتر بود البته ...

اینکه باهات مشورت نمیکنه ربطی به شاغل بودن و خانه دار بودنت نداره کلاهمسرت مشورت کردن بلد نیست 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
اما امروز رفته پول رو داده سکه و نیم سکه میگه بعد از عید خونه بخریم اخه مگه من زنت نیستم احساس میکنم ...

عزیزم ربطی به شاغل بودن نبودنت نداره کاره همسرت عجیب بود منم خانه دارم ولی همسرم بدون مشورت بامن گلدونم برا خونه نمیخره چه برسه کارای بزرگتر.پس فک نکن ارزشت کمه باهاش جدی حرف بزن بفهمه کارش زشت و غیر منطقیه.خودتو دست کم نگیر ایشون بیرون کار میکنه شما تو خونه.یه هفته کارای خونه رو انجام نده ببین حتی میتونه خودشو جمع وجور کنه بره سرکار؟نه  نمیتونه چون هرکس داره تلاش میکنه برا زندگی

چ شده

اینکه محدودم...کارت شوهرم دستمه ولی اختیار ندارم..یعنی تو هیچی اختیار ندارم...هرچی بخوام بخرم باید توضیح بدم چی خریدم چرا خریدم...حتی یه خوراکی برای بچم...

تازه یه چندوقتی هم هست که شارژم نمیخره...

اینترنتم نمیزاره بخرم میگه تو نیاز نداری...انگار من که خانه دارم دل ندارم...هیچ امکاناتی نباید داشته باشم...دلم خونه..هم برای خودم هم بچم...

عزیزم مشورت کردن شوهرت باهات دلیلش خانه دار بودن و شاغل نبودن نیست 

من خودم خانه دارم ولی همسرم بدون من آب نمیخوره

به نظرم از خودت جنم و جنبه نشون بده نشون بده که چقدر میتونی میشه روت حساب کرد 

عزیزم ربطی به شاغل بودن نبودنت نداره کاره همسرت عجیب بود منم خانه دارم ولی همسرم بدون مشورت بامن گلد ...

ب خدا تو شهر غریبم و کارش خارج از شهر هست و اقماریه خودم دسا تنها همه کار میکنم دخترم کلاس اوله دیگ از دستش دیونه شدم هم معلمم هم پرستار هم اشپزشون ولی کسی نمیبنه