2777
2789
عنوان

بعد از یکسال فهمیدم چرا رفته

800 بازدید | 25 پست

ماجرا از این قرار کسی اومد تو زندگیم وابسته کرد منو ول کرد رفت بعدا پیام داد گفتم چرا رفتی گفت من پسرم نیاز هایی دارم وقتی فهمیدم اینجور دختری نیستی ازت فاصله گرفتم منم خیلی ناراحت شدم چون یکسال تمام غصه خوردم نمیدونستم چرا رفته وابسته شده بود خلاصه اینقدر ناراحت شدم از حرفش که بعد یک هفته کلنجار شمارشو پاک کردم پیام داده الان دیگه با خیال راحت شمارمو پاک کردی در جواب گفتم توی وجودت احساسی نیست حسی من داشتم تو نداشتی این چیزا یکطرفه نمیشه در جوابم فقط یک قلب فرستاد بدون هیچ حرفی توضیحی

یکم از پیامش ناراحت شدم دلم سوخته به نظرتون دوباره سیوش کنم؟ چکار کنم بهتره؟ 

اون هنوز شمارمو داره 

فراموشش کن

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

ن ب

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اون قصدش جدی نیس ازدواجی نیس‌..‌عاشق هم نیس.. چرا باید شمارشو سیو بذاری

خب اون هنوز سیو داره 

بعد از اینکه پاکش کردم سریع پیام داد الان با خیال راحت شمارمو پاک کردی

یعنی دوباره سیوش نکنم؟ یه جورایی بهش برخورده انگاری

نه پیگیرش نباش مردا زنیو بخوان خودشون میرن سراغش حتی اگه هیچ راه ارتباطی نداشته باشن تازه اون شمارتو داره پس بسنجش ببین میخوادت یا نه

نه پیگیرش نباش مردا زنیو بخوان خودشون میرن سراغش حتی اگه هیچ راه ارتباطی نداشته باشن تازه اون شمارتو ...

نمی دونم والا احساس میکنم توی آب نمک گذاشته منو چون بهش برخورده پاکش کردم

خب اون هنوز سیو داره بعد از اینکه پاکش کردم سریع پیام داد الان با خیال راحت شمارمو پاک کردی

پسرا مثه دخترا نیستن که اگه با کسی کات کردن پاک کردن شمارش به این معنی باشه که دیگه تمومه. اونطرف و هیچی ازش نباید داشته باشن ... نه .. ممکنه شماره ی همه ی اکساشونو داشته باشن و براشون مهم نیس اصن .. معنی نمیده براشون

گفتی بعد از یه سال فهمیدی چرا رفته، من متوجه نشدم از تاپیک ک چرا رفته؟خب اگر میخاد بیاد اگر نمیخاد ب ...

یکسال کات بودیم دوباره برگشته البته مثل قدیم نه در حد یه وقتایی یه پیام چرت و پرت بده من ازش پرسیدم چرا ول کردی رفتی گفت به این علت 

احساس میکنم منو توی آب نمک گذاشته

پسرا مثه دخترا نیستن که اگه با کسی کات کردن پاک کردن شمارش به این معنی باشه که دیگه تمومه. اونطرف و ...

ااینکه من پاک کردم ناراحت شده برام عجیبه انگاری دوست داره درگیرش بمونم