2777
2789

امروز مدارس غیرحضوری بود پسرم امتحان هم داشت شفاهی صبح معلم سوال پرسیده بودو گفته بود وویس بفرستید تکالیف هم گفته بود تا ساعت ۸ بفرستید 

صبح پسرم امتحان داد وویس فرستاد ساعت ۷ شب هم کامل تکالیف رو فرستاد ولی معلم تا الآن حتی بازشون نکرده هیچکدام رو😐الآن توی گروه پیام داده اونایی که بعد ۸ تکالیف فرستادن بازخورد داده نمیشه خب یعنی چی هنوز تکالیف توی کلاس هم ندیده الآن پیام بدم به خودش یا فردا پیام بدم به معاون یا هیچ کاری نکنم😁

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

دوست ندارم باهاشون دربیفتم بنظرتون طبیعیه

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیخیال. سر فرصت  میبینه خودش

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

خب ساعت پیامت معلوم دیگه..هر وقت آنلاین بشه میبینه

ده دفعه آنلاین شده پیام گذاشته توی گروه حتی یه کلیپ از یکی از بچه ها گذاشته

هیچ کاری نکن

سر وقت خودش میبینه 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

بیخیال. سر فرصت میبینه خودش

خب یعنی نادیده نگرفته پسرم رو😬

خب یعنی نادیده نگرفته پسرم رو😬

نه عزیزم.  سرش شلوغه. کلی شاگرد هست غیر از پسر شما. ساعت پیامتون که معلومه قبل از 8 بوده. خودش میبینه

(نی نی یار جون اگه اشتباهی کردم لطفا نترکون دیگه سیمکارت ندارم....با مذاکره حلش میکنیم قربونت برمممم🥹😂                  ((کاربری دست دوتا دوست صمیمی هست🥰))

نه عزیزم. سرش شلوغه. کلی شاگرد هست غیر از پسر شما. ساعت پیامتون که معلومه قبل از 8 بوده. خودش میبین ...

آهان خب آخه دوسال قبل معلم ها سر کلاس همون موقع بازخورد میدادن تکالیف هم زودتر بازخورد میدادن ولی این انگار نه انگار الآن فردا صبح دوباره کلاس دارن این امروزی ها رو هنوز ندیده