2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهرم جلومن سوتی دادداشتیم نگاه فیلم میکردیم خواست بلندشه یهوزاااااارت صدادادمنم بزورجلوخودموگرفتم فقط نگاه صفحه تلویزیون میکردم

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی

من سوتی جلوی خانوادش ندادم اما مامانش چنباری جلوم گلاب ب روتون گ...ده 💨💨💨 خیلی ریلکس و بچه هاشم غش کردن از خنده ..یبار نوه اش تو جمع گفت با مادرجون رفتیم مغازه لوازم خانگی از اول مغازه گو..💨💨💨💨💨..د تا آخرش 😕😕😕😕

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ی بار دفه ی اول بود میومدن خونه جدیدمون اونموقع هنوز خاستگاریم نکرده بودن 

من نمیدونستم قراره بیان خونمونو ببینن چون فامیلیم دیگه بعد رفتم تو اتاق خابیدم 

بعد ک از خاب بلند شدم موهام شده بود جنگل رفته بود تا اسمون لباسمم کج شده بود با شلوار خرسی یهو عین دیونه ها پریدم تو حال مصلن مامانم بترسونم با اون قیافه پریدم جلو اونا از خجالت اب شدم اومدم تو اتاق دیگه نرفتم بیرون از شانس منم شب شام موندن خونمون ب زور دیگه اومدم بیرون همه هی منو‌نگا میکردن میخندین:\

احساسمو کشتم......به خاطر آرامشم..
مادرشوهرم جلومن سوتی دادداشتیم نگاه فیلم میکردیم خواست بلندشه یهوزاااااارت صدادادمنم بزورجلوخودموگرف ...

وااااای خداااااا چقد بد طفلیییییی من اگه بودم قرمز میشدم 

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

خونه مادرشوهرم عقدبودیم تنهابودم رفتم حموم واسه خودم باصدای بلنداهنگ میخوندم جیغ میزدم اهنگای چرت وپرتاااااا بعدخیلی هم خجالتی بودم اولا اومدم بیرون دیدم بعله همه اومدن خونه ی لبخند ملیح هم رولبخند همشون بود 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂