رفیقم ادم درونگرایی هست،همیشه احساساتشو از چشماش میفهمم،و من به شدت برونگرا هستم،اصلا نمیتونم احساساتمو کنترل کنم و بروز ندم،درکش میکنم و با تمام ویژگی ها و اخلاقیاتش قبولش کردم و بی نهایت دوستش دارم،تنها مشکلم اینه که وقتی ناراحته انگار یه سد دور خودش میکشه نه حاضره درباره ناراحتیش صحبت کنه نه هیچکدوم از دلداری دادن هام روش اثر داره،از ناراحتیش قلبم مچاله میشه دوست دارم حالشو خوب کنم،شدیدا هم رک و کله شقه و از حرف و تصمیمش کوتاه نمیاد،حالا سوال من اینه شما درونگرا هارو چجوری میشه خوشحال کرد؟چجوری میشه بهتون آرامش داد؟چجوری میشه به درونتون نفوذ کرد؟اینم بگم بچه نیستیم هر دو مون بالای سی سال سن داریم
درونگراها دنیاشون و همه خوشی هاشون درون ذهنشونه. عوامل بیرونی مثل آدمها و مهمونی و ... اونا رو خوشحال نمیکنه. فقط باید صبر کنی تا وقتی که خودش حال خودشو خوب کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با اینکه اگه اون لحظه ناراحتیم بذارید به حال خودمون ناراحت باشیم کاری به کارمون نداشته باشین
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
من درونگرام و چیزی که واقعا سخته برام تظاهر کردنه، لطفاااا باور کنید وقتی میگیم خوشمون نمیاد صحبت کنیم یا تو جمع بشینیم لوس بازی یا فیلم نیست، اینقدر بهم انتقاد شده که مجبورم بعضی وقتا نو جمعایی که خوشم نمیاد بشینم و تظاهر به خندیدن و خوظ بودن بکنم که افتضاحه
شاید دلیلش اینه باید تو اون مشکل باهاش مشترک باشی تا بتونه راجبش باهات حرف بزنه تازه حتی اگه اون مشکل مشترک هم باشه بازم تعداد کمی از دورنگراها راجبش حرف میزنن
سعی نکن وادارش کنی حرف بزنه که واقعا عذاب میکشه و ازت دور میشهفقط بهش محبت کن و بهش حس خوب بده و بگو ...
همیشه ازش تعریف میکنم،عشق و علاقمو بهش ابراز میکنم،خودش هم میگه براش بهترینم و خیلی دوستم داره،باهام جوری هست که تمام دوستاش بهم حسودی میکنن و چشم دیدنمو ندارن😁
هیچوقت هم برای حرف زدن یا انجام کاری بهش اصرار نمیکنم که اذیت بشه،ولی از ناراحتیش دق میکنم و دوست دارم حالشو خوب کنم