2777
2789
عنوان

لطفاً آدم های درونگرا جوابمو بدن

108 بازدید | 20 پست

رفیقم ادم درونگرایی هست،همیشه احساساتشو از چشماش میفهمم،و من به شدت برونگرا هستم،اصلا نمیتونم احساساتمو کنترل کنم و بروز ندم،درکش میکنم و با تمام ویژگی ها و اخلاقیاتش قبولش کردم و بی نهایت دوستش دارم،تنها مشکلم اینه که وقتی ناراحته انگار یه سد دور خودش می‌کشه نه حاضره درباره ناراحتیش صحبت کنه نه هیچکدوم از دلداری دادن هام روش اثر داره،از ناراحتیش قلبم مچاله میشه دوست دارم حالشو خوب کنم،شدیدا هم رک و کله شقه و از حرف و تصمیمش کوتاه نمیاد،حالا سوال من اینه شما درونگرا هارو چجوری میشه خوشحال کرد؟چجوری میشه بهتون آرامش داد؟چجوری میشه به درونتون نفوذ کرد؟اینم بگم بچه نیستیم هر دو مون بالای سی سال سن داریم

رابطه درونگرا و برونگرا اصلا رضایت بخش نیست 

چون نیازهاشون متفاوت است 

و همیشه باید از واقعیت خودشون فاصله بگیرن  تا بتونن کنار هم ادامه بدن

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه اگه اون لحظه ناراحتیم بذارید به حال خودمون ناراحت باشیم کاری به کارمون نداشته باشین 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من دوس دارم پیشم باشه 

بغلم کنه ، با کلمات بازی کنه و بالاخره ازم حرف بکشه و منم کلی غر بزنم 

یا بزاره گریه کنم پیشش

<Great Cyrus Forever 💚🤍❤️ | My Iran به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند چنین عزیز نگینی به دست اهرمنی!

من درونگرام و چیزی که واقعا سخته برام تظاهر کردنه، لطفاااا باور کنید وقتی میگیم خوشمون نمیاد صحبت کنیم یا تو جمع بشینیم لوس بازی یا فیلم نیست، اینقدر بهم انتقاد شده که مجبورم بعضی وقتا نو جمعایی که خوشم نمیاد بشینم و تظاهر به خندیدن و خوظ بودن بکنم که افتضاحه

سعی نکن وادارش کنی حرف بزنه که واقعا عذاب میکشه و ازت دور میشهفقط بهش محبت کن و بهش حس خوب بده و بگو ...

همیشه ازش تعریف میکنم،عشق و علاقمو بهش ابراز میکنم،خودش هم میگه براش بهترینم و خیلی دوستم داره،باهام جوری هست که تمام دوستاش بهم حسودی میکنن و چشم دیدنمو ندارن😁

هیچوقت هم برای حرف زدن یا انجام کاری بهش اصرار نمیکنم که اذیت بشه،ولی از ناراحتیش دق میکنم و دوست دارم حالشو خوب کنم

همیشه ازش تعریف میکنم،عشق و علاقمو بهش ابراز میکنم،خودش هم میگه براش بهترینم و خیلی دوستم داره،باهام ...

خدا حفظت کنه عزیزم 

میتونم درک کنم که چقدر براش عزیز هستی با این رفتارت و درک بالات 

من دوس دارم پیشم باشه بغلم کنه ، با کلمات بازی کنه و بالاخره ازم حرف بکشه و منم کلی غر بزنم یا بزاره ...

فداش بشم،غر زدن که کارشه،هر کی ناراحتش می‌کنه میاد پیش من غر میزنم😂خودشم میگه همیشه غر زدنامو برات میارم،ولی همین غر زدناشم دوست دارم