2777
2789
عنوان

لطفاً آدم های درونگرا جوابمو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 20 پست
رابطه درونگرا و برونگرا اصلا رضایت بخش نیست چون نیازهاشون متفاوت است و همیشه باید از واقعیت خودشون ف ...

پس فک کنم تنها درونگرا و برونگرایی هستیم که کنار هم آرامش داریم،چون خصوصیات اخلاقی همدیگه رو درک میکنیم،کنارش خود واقعیم هستم چون بهم ایراد نمیگیره،همینجوری که هستم دوستم داره

پس فک کنم تنها درونگرا و برونگرایی هستیم که کنار هم آرامش داریم،چون خصوصیات اخلاقی همدیگه رو درک میک ...

برای روابط کوتاه مدت شاید ولی برای ازدواج این دو تیپ مناسب هم نیستن چون نیازهاشون کنار هم تأمین نمیشه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای روابط کوتاه مدت شاید ولی برای ازدواج این دو تیپ مناسب هم نیستن چون نیازهاشون کنار هم تأمین نمیش ...

اتفاقاً همسرم هم آدم درونگرایی هست،نمیدونم چرا هر چی آدم درونگرا هست میشن عشقم😁خداروشکر شونزده ساله کنار هم زندگی خوبی داریم و مشکلی نداریم،ادم ها اگه همدیگه رو درک کنند نخوان به زور همدیگه رو تغییر بدن میتونن کنار هم زندگی خوبی داشته باشن

اتفاقاً همسرم هم آدم درونگرایی هست،نمیدونم چرا هر چی آدم درونگرا هست میشن عشقم😁خداروشکر شونزده ساله ...

خیلی عجیبه که یه برونگرا که نیاز به صحبت کردن داره بتونه با آدمی که حرف نمیزنه و چیزی از خودش بروز نمی‌ده احساس خوشبختی بکنه

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

رابطه درونگرا و برونگرا اصلا رضایت بخش نیست چون نیازهاشون متفاوت است و همیشه باید از واقعیت خودشون ف ...

گلم تاپیک اخر این کاربریو گزارش میزنی؟    @سمیر_گرکان  

خودش تعلیقه نمیتونه درخواست کنه ازتون

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

چون ما درون‌گرا ها میدونیم مشکلاتمون فقط مشکلات خودمونن و بقیه فقط تظاهر میکنن برامون ناراحتن پس سعی میکنیم خودمون تنهایی حلش کنیم

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون