2777
2789
عنوان

افسردگی یاکدوماتون اینطورید

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 30 پست
حالم از نصیحت و زنگ بیخود و امرونهی و اصرار بیهوده و سوال پیچ کردن بهم میخوره

آفرین چقدر خوب فهمیدی چی میگم دقیقا همیناست فکر کنم شمام تجربه کردی آدم دوس نداره بعضی وقتا دیگه جواب تلفنم بده موضوع اینا آدمایی که از کسی انتظار ندارند حالا بقیه از اونا انتظار دارند 

آفرین چقدر خوب فهمیدی چی میگم دقیقا همیناست فکر کنم شمام تجربه کردی آدم دوس نداره بعضی وقتا دیگه جوا ...

میرسیم به چی ؟

گفتم ک خانواده سمی !

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادم گاهی اوقات دلش میخواد شده یبارم سرشون جیغ بکشه بگه ولم کنین زندگی خودمه به خودم مربوطه دست از س ...

اتفاقا باید تغییر کنی آدما به رفتارهای خوبتم که عادت کنند میشه وظیفه آن دیگه نمیتونی حتی ناراحت بشی برعکس من شوهرم خیلی آدم محکمی و هرکسی به خودش اجازه دخالت نمیده امیدوارم رو منم تاثیر بزاره

میرسیم به چی ؟گفتم ک خانواده سمی !

یه وقتایی آدم حسرت دخترعمو و دختر خاله اش کلا اینایی که خانوادشون همه جوره هواشون و دارند میخوره چقدر این بچه ها مستقل تر و زرنگ تر بار میان

با ي روانشناس صحبت كن ك اگر افسرده شدي زودتر درمان و شروع كني ك بدتر نشه

نمیدونم احساس میکنم یه مدت باید دور از همه باشم انگار بیشتر نیاز دارم یه مدت کسی رو نبینم بیشتر به این نتیجه رسیدم آدما تنهای تنهان و فقط خودتی که خودت و از ته قلبت دوس داری هرکسم یه کاری می‌کنه یه روزی منتش و می‌زاره البته من میگم شوهرم بازم خوبه البته اونم یه طوری حرصم میده

مرسی ازت راستش می‌خوام اینطوری باشم اجازه نمی‌دن دور و ورم منم بازم دلم نمیاد دل کسی و بشکونم اما دل ...

افسردگی بخاطر فشار و استرس و تحمل چیزایی که اصلا مال خودت نیست به وجود میاد. وقتی میگم مال خودت نیست یعنی چیزی باشی که اصلا نیستی مثل یک بازیگر که نقش یک شخصیت سریالی رو بازی میکنه و اینقدر طولانی میشه که یهو به خودت میایی میبینی بین شخصیتی که نقشش رو بازی می‌کردی و چیزی که خودت اول بودی گم شدی . حالا هم حیرون و سرگردون شدی که دقیقا چه اتفاقی افتاده .یک خشم و عصبانیت نسبت به همه داری که خودتم دلیلش رو نمیدونی ولی خود واقعیت که زیر خاکستر نقشت خفه شده بود میدونه دلیلش چیه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نمیدونم احساس میکنم یه مدت باید دور از همه باشم انگار بیشتر نیاز دارم یه مدت کسی رو نبینم بیشتر به ا ...

متوجه ام چي ميگي 

حتما روانشناس برو 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....
افسردگی بخاطر فشار و استرس و تحمل چیزایی که اصلا مال خودت نیست به وجود میاد. وقتی میگم مال خودت نیست ...

اره نمیدونم چرا یه خشمی از بقیه دارم که دیگه نمیتونم با کسی کنار بیام آدما خیلی متوقع ان هرچقدر خوبی انگار بس نیست شایدم من رفتارم و بلد نیستم

اره نمیدونم چرا یه خشمی از بقیه دارم که دیگه نمیتونم با کسی کنار بیام آدما خیلی متوقع ان هرچقدر خوبی ...

خشم تو همون رفتاریه که مال خودت نبوده و انجام دادی 

نه نه عزیزم مشکل از تو نیست 

با مشاور صحبت کردی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خشم تو همون رفتاریه که مال خودت نبوده و انجام دادی نه نه عزیزم مشکل از تو نیست با مشاور صحبت کردی؟

نه صحبت نکردم صددرصد بهت راه حل میده اما یه چیزی و از زندگیم میدونم که خیلی چیزا ریشه تو بچگی داره یکسری از پدر و مادر ها فقط تورو تحت کنترلشون میگیرند و اجازه نمیدند تصمیم بگیری بابت هر کارت باید جواب پس بدی بهشون می‌خوان تربیتت کنند نمیدونن شاید اشتباهه کارشون حالا تو همون آدمی با تربیت اونا بازم راضی نیستن حتی تو سن بالا هم ازت ایراد میگیرن و بازم میگن دختر فلانی اینطوری اون یکی اینطوری انگار. اینا از بچگی تکرار شده تبدیل به خشم شده اعتراضم میکنی انگار اعتراضت قبول نیس و تو همین خانواده بچه ای که همیشه از خودش دفاع کرده به اون نمیتونن چیزی بگند از طرفی نمی‌خوام به کسی بی احترامی کنم

نه صحبت نکردم صددرصد بهت راه حل میده اما یه چیزی و از زندگیم میدونم که خیلی چیزا ریشه تو بچگی داره ی ...

همه چیز برمیگرده به بچگی و فقط بعضی چیزا نیست 

این تربیت نبست در اصل میدونی خانواده هربار یک پسر یا دختر رو میبینن و هربار میخوان الگو بگیرن و تورو تبدیل به همون شخصیت کنن که باعث میشه هم خودت رو گم کنی و شخصیت ذاتی خودت شکل نمیگیره یا اگرم بگیره تو برای اینکه بی احترامی نکنی تو خودت سرکوبش میکنی و هم خانوادت هیچوقت راضی نیستن چرا چون هربار یک فرد در لحظه میبینن و میگن دختر ما باید همینجور باشه میدونی مثل تنوع طلبی که نمیدونی چی میخوایی واقعا.

حتما با مشاور صحبت کن خیلی بهت کمک میکنن تا تروماهای بچگیت رو حل کنی و با خودت کنار بیایی با چندتا مشورت کن تا اونی که به دردت میخوره رو پیدا کنی

یه وقتایی آدم حسرت دخترعمو و دختر خاله اش کلا اینایی که خانوادشون همه جوره هواشون و دارند میخوره چقد ...

چیزی که نصیب ما میشه حسرت و حسرت و حسرت

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
همه چیز برمیگرده به بچگی و فقط بعضی چیزا نیست این تربیت نبست در اصل میدونی خانواده هربار یک پسر یا د ...

مرسی عزیزم فکر کنم خودتم روانشناسی خوندی مشاور یا روانشناس خوب میشناسی؟