2777
2789
عنوان

افسردگی یاکدوماتون اینطورید

215 بازدید | 30 پست

دوس داشتم اینجا از احساساتم بگم شاید یکی درکم کنه یا راه حلی بده من یه مدتی هست که دیگه حوصله هیچ آدمی و ندارم حتی خانواده و دوستام و دیگه تحمل کوچیک ترین حرف و انتقادم ندارم خیلی آدم آرومی هستم همه جوره با همه کنار اومدم برعکس همه دوسم دارند از اونایی هستم که دختر خوب و مهربونم فامیل صدام می‌زدند احساس میکنم زیادی با همه کنار اومدم خیلی اوقات حرفامو خوردم جواب ندادم ریختم تو خودم رفتارهای همه رو تحمل کردم الان اصلا نمی‌خوام کسی رو ببینم حس میکنم زیادی به همه اجازه دخالت دادم و سکوت کردم راه و روش و اهداف زندگیم و به خواست خانوادم رفتم جلو هیچ انتظاری از پدر و مادرم نداشتم همینطور از شوهرم انگار افسردگی گرفتم روم نمیشه حتی به خانوادم بگم میخوام کمتر ببینمتون انگار از همه دلخورم با تمام خوبیایی که کردم و میکنم انگار دیده نمیشه خوبیام و دیگه نمی‌خوام خوب باشم میخوام بر خودم زندگی کنم فقط بر خودم باشم شوهرم خیلی دوسم داره بازم شوهرم برام قابل تحمل تر از بقیه اس

منم مثل خودتم دوست دارم با این وضع یه گوشه تنها باشم نه صداشونو بشنوم ن ببینمشون 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دیگه از این ب بعد اولویت خودت باشه ... اول خودت بعد همسرت آرامشت در اولویت باشهدور همه رو خط بکش

مرسی ازت راستش می‌خوام اینطوری باشم اجازه نمی‌دن دور و ورم منم بازم دلم نمیاد دل کسی و بشکونم اما دل خودم می‌شکنه دلم میخواد برم یه جای خیلی دور خیلی دور باشم از همه از همه دخالتا و اظهارنظرها

دقیقققق قشنگ شرایط منه(فقط من شوهر ندارم)

ای بابا من حتی خانوادم ناراحت بودند یه وقت نمونم رو دستشون هر طور شده با یکی ازدواج کردم حالا به جز اینکه با خودم کار داشتند حالا با شوهرمم کار دارند که چرا اینطوری چرا اونطوریه

مرسی ازت راستش می‌خوام اینطوری باشم اجازه نمی‌دن دور و ورم منم بازم دلم نمیاد دل کسی و بشکونم اما دل ...

منم اینطور بودم 

ب این میگن افسردگی !

آنقدر از خودت گذشتی ... ک دیگه خودت از رو خودت گذشتی !

اوایل همه ناراحت میشن ولی ب درک ... تازه خودتم عذاب وجدان میگیری ... 

ولی باید یاد بگیری تغییر کنی 

و این تغییر عین پوست انداختنه ... خیلی سخته هاااا ... تغییر شخصیت بعد این همه سال خیلی سخته عزیزم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منم اینطور بودم ب این میگن افسردگی !آنقدر از خودت گذشتی ... ک دیگه خودت از رو خودت گذشتی !اوایل همه ...

فدات شم حس میکنم تو همین مرحله ام یه مدت بقیه اذیت میشن بعد عادت میکنند

فدات شم حس میکنم تو همین مرحله ام یه مدت بقیه اذیت میشن بعد عادت میکنند

تو بیشتر اذیت میشی 

چون تو قراره تغییر اساسی کنی 

و نسبت به دیگران بی اهمیت بشی 

فکر میکنند خوبیه و بزگتری کردنه اما خود آدم خوب و بد و می‌دونه

حالم از نصیحت و زنگ بیخود و امرونهی و اصرار بیهوده و سوال پیچ کردن بهم میخوره

ای بابا من حتی خانوادم ناراحت بودند یه وقت نمونم رو دستشون هر طور شده با یکی ازدواج کردم حالا به جز ...

ادم گاهی اوقات  دلش میخواد شده یبارم سرشون جیغ بکشه بگه ولم کنین زندگی خودمه به خودم مربوطه دست از سرم بردارین راحتم بزارین . اما خب وقتی فکر به اینکه ناراحت میشن میکنی نمیتونی😕