2777
2789

شهد بزن یه کرمه که وقتی میزنی عرق میکنی بوی شهد پخش، میشه

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

از عطاری پودر سنگ مرداب بگیر،بعد از حمامت یه مقدار در حدی ک انگشتت خیس باشه میزنی توی پودر بعد میزنی زیر بغلت ک اونم یه خورده نمداره تا حمام بعدی اصن بوی عرق نمیدی،برو راحت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام و اسپری 

سرخ کردنی و فست فود و هله هوله رو کمتر کن بوی عرقت از حالت تندی درمیاد 

یجا شنیدم پماد زینک بزنی زیر بغل بوی عرق نمیگیری ولی استفاده نکردم چون زیر بغل غدد لنفاویه هر چیزی نمیشه بزنی ممکنه مسدود شه وبعدم دردسر 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
واقعا؟ از کجا بگیرم

لوازم آرایشیا و عطاری‌ها شهدالعسل دارن من استفاده میکنم بوی عرق نمیگیرم وقتی عرق میکنم فقط بودی میگیره لباسم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍