2777
2789

خواهش میکنم دوستان دعا کنید از ته دلتون دعا کنید مامانم و بقیه اعضای خونوادم رضایت بدن من با عشقم ازدواج کنم خوشبخت بشم تا ابد

خواهش میکنم دعا کنید خداوند به دل مامانم بده جواب مثبت بده 😞😞🥺🥲

ان‌شاءالله هرچی از الله می‌خواید بهتون بده بحق آبروی حضرت فاطمه (س)

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

یه امتحان مهم دارم فردا تو رو خدا واسم دعا کن

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه امتحان مهم دارم فردا تو رو خدا واسم دعا کن

چشم عزیزم ان‌شاءالله با موفقیت قبول میشی

توروخدا توعم دعا کن مامانم راضی بشه من باهاش ازدواج کنم 😞

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

زینب🙏🏻

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

چشم عزیزم ان‌شاءالله با موفقیت قبول میشیتوروخدا توعم دعا کن مامانم راضی بشه من باهاش ازدواج کنم 😞

انشالله به حاجتت میرسی شماهم❤️

خوشبختانه‌با‌اون‌یکی‌کاربر‌قهوه‌فروش‌هیچ‌نسبتی‌ندارم🤗     جواب‌ابلهان‌خاموشیست؛اگه‌جوابتو‌ندادم‌‌فاز‌شاخ‌بودن‌نگیر!😉پرنیانم؛دختر‌ساروی🌱خانوم‌دکتر‌آینده‌هستم🥹لطفا‌برای‌خواسته‌قلبیم‌یه‌صلوات‌بفرستید🍓آریایی‌ام😉

شمام برای من دعا کن ازدواجم باعشقم جوربشه ومشکلی پیش نیاد

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)
معصومه.التماس دعا🤲❤

معصومه جان ان‌شاءالله حاجت روا بشی❤️🥺

توروخدا دعا کنید مامانم راضی بشه من با عشقم ازدواج کنم

من به نیست خونه خریدن خانوادم و ازدواج موفق

ان‌شاءالله به خونه خوب نصیب خونوادت بشه عزیزم،و بخت نیکو داشته باشی بحق آبروی سیدالشهدا

زینب🙏🏻

زینب جان ان‌شاءالله به مراد دلت برسی 

چه قدر مثل منی عزیزم امضامو ببین فقط منم که درکت میکنم🥺❤️ از ته دلم دعات کردم صلوات فرستادم توام با دل شکستت برا من دعا کن که زودتر به عشقم برسم😭🌸 اسمم آیدا