2777
2789

من ۱۴ هفته ام شکمم در اومده پهلو هامم بزرگ شده . دوست ندارم زود دیده بشه برا همین خیلی ناراحتم شما از چند هفته دیده شد ؟

از ۱۸ هفتگیه فکر کنم

کلا شکمم بزرگم نبود

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون تپلم زیاد مشخص نمیکنه من برعکس خوشم میاد دیده بشه...ولی برای من زیاد مشخص نمیکنه ماه پنجم هستم...بارداری اولمم همینطور بودم...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

من بارداریمو پنهان کرده بودم 

از 5 ماهگی همه فهمیدن 

بعدش چون خجالت می کشیدم شکمم بزنه بیرون 

4 ماه چادری شدم 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

من چون تپلم زیاد مشخص نمیکنه من برعکس خوشم میاد دیده بشه...ولی برای من زیاد مشخص نمیکنه ماه پنجم هست ...

اخه محیط کار من همه اقایونن تا ۲ ماه اینده که از اینجا برم دیده نشه بعد مهم نیست 

اخه محیط کار من همه اقایونن تا ۲ ماه اینده که از اینجا برم دیده نشه بعد مهم نیست

وااای اینجوری آره آدم معذب میشه 😅

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

به نظرت من چه مانتو شلواری بپوشم دیده نشه

مانتو و شلوار گشاد باید بپوشی 

من بیرون چادر می پوشیدم زیرش مانتو عروسکی 

میرفتم خونه ی فامیل چادرمو در میاوردم با مانتو می چرخیدم 

چون عروسکی بود تا 5 الی 6 ماه کسی متوجه نشد 

فکر میکردن مدل مانتومه 😀😀

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)