2777
2789

شوهرم دست بزن نداره اخلاقش هم خوبه 

فقط هر دو سه ماه یبار میزاره برم خونه مامانم اونم یه شب یا دو شب 

حس میکنم اصلا خونم آرامش نداره مهمونم اصلا ندارم تو شهر غریب تک و تنهام 

خونه داداشم انقد آرامش داره که نگو با اینکه بچه هاش سر و صدا میکنن داداشمم یکم دسته بزن داره ولی خونشون خیلی آرامش داره تا یه موقعایی میرم اونجا خوابم میگیره یه خوابای قشنگی میشم کلا غذاشون خونشون حال میده بهم آرامشو قشنگ  حس میکنی

یروز تو کوچه ما هم عروسی میشه 💔😅1403/9/18

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حس بدیه انگار همش قراره یه اتفاقی بیفته

خونم یجوریه با اینکه منظم و مرتبه هیچی آرامش نداره حس میکنم اومدم مهمونی 

یه مثل هست میگن هیچ جا خونه خوده آدم نمیشه من میگم هیچ جا مثه خونه ای که مامانت توشه نمیشه کلا خونه های اونا پر آرامشه حتی دلمم آرامش نداره 😕🥺

حتما نگران میشه خب هفت ساعت کم نیست

منو که اصلا تنها نمیزاره برم خودشم دیر دیر منو میبره چون از خانوادم کینه داره

خونم یجوریه با اینکه منظم و مرتبه هیچی آرامش نداره حس میکنم اومدم مهمونی یه مثل هست میگن هیچ جا خونه ...

شاید چون توی شهر دیگه ای این حس رو داری

سعی کن دوست پیدا کنی

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
خب ۶ماهه ازدواج کردی دلتنگی برای مجردی

مثه چی پشیمونم دلم خیلی برای خانوادم تنگ میشه برای شلوغی های خونمون برای مهمونی هایی که با خانوادم میرفتم دلم پر میزنه خیلی دارم اذیت میشم 

مثه چی پشیمونم دلم خیلی برای خانوادم تنگ میشه برای شلوغی های خونمون برای مهمونی هایی که با خانوادم م ...

اولشه سخته 

خودتو با اینستا و گوشی سرگرم کن

جالبه خانواده هم رفتارشون مظلومتر میشه موقع ازدواج با ما

🤴👸.دلشاد هستم...