2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج بدون عشق چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 23 پست
نه به خاطر عشق سابقش نیست بیشتر به خاطر دختر خاله‌هاشه برای اینکه دختر خاله‌هاش هی می‌زنن تو سرش میگ ...

اشتباهه این کار

مگه اینکه خودش رو راضی ب این ازدواج کنه و قانع کنه 

وگرنه چند وقت بگذره ولش میکنه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه به خاطر عشق سابقش نیست بیشتر به خاطر دختر خاله‌هاشه برای اینکه دختر خاله‌هاش هی می‌زنن تو سرش میگ ...

اخی😔 میدونم چ حسی داره و چقدر درد  داره  و چ زجری  میکشه اما.... تحمل درد از حرف دیگران  آسونتر از تحمل ازدواجیه ک اون دردش بدتر  تحملش غیر قابل تحملیه ک بخاطرش  شبانه روز باهاش زیر یک سقف زندگی کنه و ببیندش متوجه ای؟؟؟

.

ازدواج بدون حس شاید بشه اما با اکراه نه نمیشه

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
شما هم بدون عشق ازدواج کردین؟

اره ....روزی هزار بار میگفتم ای کاش بخاطر حرف همسایه ها و حرف های دخترعمو دختر خاله های و تک تک افراد کل شهرم این ازدواج و نمیکردم حداقل با کسی ک عاشقش میشدم یا دوسش داشتم ازدواج میکردم ....بعد فوت اولی دوباره درد بزرگتر و زخم عمیق تر شد مجبور شدم یک ازدواجی بکنم ک نباید الان اخلاق نداره و فقط صرفا برا بستن دهن مردم ازدواج کردم کلا زندگیه پیچیده و بدی دارم پر از مشکلات از خود ازدواجه بگیر تا داخل زندگیه زناشویی شوهرم مشکل داره از نظر جنسی  نمیتونم کاری کنم ولی باید تحمل کنم چون هم ازدواج دومه هم میترسم دوباره تنها بشم باز حرفا رو دیگ نمیتونم تحمل کنم

.

اره ....روزی هزار بار میگفتم ای کاش بخاطر حرف همسایه ها و حرف های دخترعمو دختر خاله های و تک تک افرا ...

عزیزم تنهایی سگش شرف داره به اینکه با کسی باشی که حسی بهش نداری، چرا جدا نمیشی ازش، یعنی فقط به خاطر تنهاییه

عزیزم تنهایی سگش شرف داره به اینکه با کسی باشی که حسی بهش نداری، چرا جدا نمیشی ازش، یعنی فقط به خاطر ...

ن بخاطر اینک تنهابشم .... چیز خوبی ک داره خونه مستقل و وقتی ک سرکار هست باز بهتره مخصوصا کارش جوریه ک صبح زود میره شب میاد تنها چیزی ک خوبه اینه ک تو خونه آزاد و مستقلم و تو اون ساعات ن رنگ اون و میبینم ن در رو کسی باز میکنم و تنها و آزاد و رها هستم اما وقتایی ک خونه هس مث روزای تعطیلی رسمی جهنمه ولی قابل تحمل تر از خونه مادر و پدره چون زندگی با شوهر بدی ک بیشتر وقت رو سرکاره و نیس و تو خونت مستقل و راحت و آزادی  و برا خودتی برا خودت زندگی میکنی خودتی و خودت و هرچی باشه باز خونه خودتی خونه خودت راحتی هیچ جا خونه خود آدم نمیشه و آدم راحت نیس خونه پدرومادر نمیشه یکی میره ده تا میان اونجا نوکر همه ای از همه حرف میشنوی کتکم ک میخوری ولی خونه شوهر هر چیزی داشته باشه هر بدی و سختی ای داشته باشه خونه مادر و پدر نیس.... البته این برا کسانیه ک خونه پدر و مادر سمی و خواهر برادرای سمی خیلی وحشی و شکنجه گر و خطرناک دارن ميگما چون برا من اینجورین ....و من این ازدواج با این همه سختی و بدی  ک همراه با کتک و فحش و تحقیر هست رو ب جون میخرم ولی هرگز حاضر نمیشم برگردم اونجا حالا ببین دیگ با این همه سختی های خونه شوهر چقدر آسونتر از خونه پدرومادره ک دوس دارم بمون و برنگردم.....تنها خوبی ای ک در هرررر صووورتی ک ازدواج بد و سختم باشه باز بهتر از مجردی و خونه پدرومادره...........تاکید می‌کنم خونه پدرومادری ک  با اون ویژگیها و سمی بودنشون........ این سختی هایی ک قید کردم در برابر خونه اینا چیزی نیس......... ک دوس ندارم برگردم و این ازدواج رو ترجیح میدم

.