2777
2789
عنوان

نظرتون راجب ازدواج بدون عشق چیه

176 بازدید | 23 پست

دوستم الان کنارمه

32 سالشه، دوست داره ازدواج کنه بیشتر هم به خاطر اینه که یه سری از آدمای دورشو بسوزونه چون همش می‌زنن تو سرش میگن ما ازدواج کردیم تو نکردی به خاطر همین الان با یه آقایی دوست شده که وضع مالیش خوبه. ولی این آقا رو اصلاً اصلاً دوست نداره تا حدی که وقتی شماره پسره رو گوشیش می‌افته حالش بد میشه یا پسره بهش میگه بیا بریم بیرون دوست نداره باهاش بره، حس اسارت می‌کنه وقتی با این آقاست.اینم بگم پسره میگه پولدارم ولی تا به حال هیچ خرجی غیر از رستوران برای این دوستم نکرده حالا اینا به کنار دوستم کلاً هیچ حسی به این آقا نداره ولی از این طرف هم میگه دوست دارم ازدواج کنم نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جور پولداریه که خرج نکرده خوشم نیومد 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

احتمالا یکی از اون ادمهایی ک میخواد بچزونه عشق سابقش هست

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

بیچاره اون مرد چه گناهی کرده؟ اون لیاقت یه زندگی با عشق رو داره

به نظرم حق الناس گردنشه

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

عزیزم اشتباهه حرف یه روز دوروز نیست تو قراره یه عمر باهاش زندگی کنی 

اگه بخوای صرفا به خاطر حرف مردم ازدواج کنی 

بعد شما اومدی رفتی زیر یه سقف خدای نکرده بعد یه سال جدا شدی 

اون موقع همین فامیل ومردم بیشتر تحقیرت میکنن

برا زندگی دوشرط لازمه اول پسر پسر درست وسال وپاکی باشه دوم اینکه دوسش داشته باشی بشینه به دلت 

احتمالا یکی از اون ادمهایی ک میخواد بچزونه عشق سابقش هست

نه به خاطر عشق سابقش نیست بیشتر به خاطر دختر خاله‌هاشه برای اینکه دختر خاله‌هاش هی می‌زنن تو سرش میگن ما ازدواج کردیم تو نکردی اینم بگم دختر خاله‌هاش هیچ کدوم ازدواج موفقی نداشتند فقط برای اینکه دهن فامیل رو ببنده دوست داره ازدواج کنه با این آقا بیشتر عذاب می‌کشه باهاشه

حقیقت محض و تلخ ...منظورم امضات😁🤕🤕🤕🤕

خواهش خواهش 😄😄🤪

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔