2777
2789
عنوان

دلم گرفته میشه بیای حرف بزنیم

104 بازدید | 22 پست

از این حجم تنهایی و بی پناهی درمونده شدم

آدم های اطرافم خیلی اذیتم میکنن

از پدر و مادر به شدت سمی فرار کردم و ازدواج کردم

اما از شوهر هم شانس نیاوردم(خیانت کار، مودی) 

همیشه اطرافیان منت میذارن بابت کوچیکترین کارهایی که واسم انجام دادن در صورتی که برای غریبه ها همه کاری رو انجام میدن با رضایت کامل

حتی یه دوست و هم صحبت هم ندارم که باهاش درد و دل کنم

چرا زندگی انقدر سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شرایط تورودارم درکت میکنم تمرکزتوبزار روخودت وخودتوبزاراولویت هیچکدوم لیاقت ندارن

الان چون به کمکشون نیاز دارم ولی کمک نمیکنن و همه مشکلات و مسئولیت ها برعهده خودمه واقعا سخته بیخیال شدن

همش به این فکر میکنم که چرا انقدر شرایط رو واسم سخت تر میکنن

الان چون به کمکشون نیاز دارم ولی کمک نمیکنن و همه مشکلات و مسئولیت ها برعهده خودمه واقعا سخته بیخیال ...

منم همینم توهمین شرایطم همیشه ب درد همه خوردم کنارشون بودم ولی ب من رسید همه دغدغه هاسون زیادشد همه سرشون شلوغ بود منم قیدهمشون میزنم وخودم تنهاادامه میدم

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

الان چون به کمکشون نیاز دارم ولی کمک نمیکنن و همه مشکلات و مسئولیت ها برعهده خودمه واقعا سخته بیخیال ...

من بیشترمیام اینجادردودل بااشنا ودوست حرف نزن یاازمسکلاتت خوشحال میشن یابراشون مهم نیس 

عزیزمنیاز تنهایی و این حجم مسئولیتی که خودم باید همه رو انجام بدم خسته شدم

فدات بشم 🥺

عزیزم اول اینکه خودت رو فراموش نکن همیشه ،همیشع یه کاری برای خوشحال کردن خودت انجام بده برا خودت کادو بخر ،هدیه بخر ،گل بخر 

مگه حتما باید کسی واسه ادم هدیه بگیره ؟

سعی کن یه هنری هم یاد بگیری ک مشغول شی بعد اینکه رازونیاز وعبادت با خدای خودت رو فراموش نکن تا ارامش بگیری عزیزم 🥺❤️😍

فدات بشم 🥺عزیزم اول اینکه خودت رو فراموش نکن همیشه ،همیشع یه کاری برای خوشحال کردن خودت انجام بده ب ...

خدانکنه عزیزدلم 

مرسی که وقت گذاشتی قشنگم

ممنون از راهنمایی های خوبت🌻

حتی اگه اون آدما خونوادت باشن؟

اره اتفاقا چون ازخانواده انتظارهمچین رفتارایی ندارم کلا قیدشون میزنم همونطور ک اونا توشرایط سخت کنارم نبودن دیگ نمیخوام باشن