2777
2789
عنوان

طرز پخت فلافل خوشمزه😋

329 بازدید | 10 پست

سلام خانم های با سلیقه

خانما میخوام فلافل درست کنم.از تو اینترنت دستورشو پیدا کردم ولی میخوام کسی که خودش درست کرده دستورشو بگه.

میشه کمکم کنین؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز تهيه فلافل 

حدود يك ليوان و نيم نخود رو خيس ميكنيم حدودا دو روز خيس بخوره 

بعد دو باز چرخش ميكنيم همراهش يه پياز بزرگ هم چرخ ميكنيم يه دونه سيب زميني بزرگ رو هم كه اب پز كرديم رنده ريز ميزنيم بع مواد قبلي اضافه ميكنيم. حدود سه قاشق پودر ادويه سوخاري و چهار تا پنج قاشق ارد سوخاري اضافه ميكنيم نمك و زردچوبه و فلفل قرمز زيره تخم گشنيز اسياب شده هم اضافه ميكنيم و مواد رو خوب ورز ميديم اندازه نصف فنجون كوچيك هم اب به مواد اضافه ميكنيم يكم هم جعفري ريز شده به مواد اضافه ميكنيم 

قالب فلافل رو از مواد پر ميكنيم و توي روغن داغ ميندازيم فلافل ها رو تا سرخ بشن 

بايد تو روغن شناور باشن 

با اين روش فلافل پوك و سوخاري ميشه 

و طعمش فوق العاده اس 

نوش جان 

طرز تهيه فلافل  حدود يك ليوان و نيم نخود رو خيس ميكنيم حدودا دو روز خيس بخوره  بعد دو با ...

با دستور سایو عزیز

ولی اکثرا سیر هم میریزن تو فلافل که باید همراه با نخود و پیاز چرخ بشه.

سایو جون نزده بود منم نمیزنم

طرز تهيه فلافل  حدود يك ليوان و نيم نخود رو خيس ميكنيم حدودا دو روز خيس بخوره  بعد دو ب ...

ممنونم عزیزم تو سایتا سیب زمینی رو ننوشته بود.مطمئنا اینطوری خوشمزه تر میشه.مرسی وقت گذاشتی و کمکم کردی❤🌷

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
ممنونم عزیزم تو سایتا سیب زمینی رو ننوشته بود.مطمئنا اینطوری خوشمزه تر میشه.مرسی وقت گذاشتی و کمکم ک ...

آره عزیزم. البته من خودم سیب زمینی خیلی بزرگ نمیریزم. 

دستورا خیلی متفاوته عزیزم

مثلا مامانم تخم مرغ هم میزنه ی دونه

خواهش میکنم عزیزم❤

طرز تهيه فلافل  حدود يك ليوان و نيم نخود رو خيس ميكنيم حدودا دو روز خيس بخوره  بعد دو با ...

عزیزم دیشب با دستوری که شما برام گذاشتین فلافل درست کردم،عااااااااالی شد.بازم ممنونم❤

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤