2777
2789
عنوان

ای آقایی که الان داری این تاپیکو میخونی

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برام پیش اومده برا همین اکثرا جلو میشینم و یبارم به کنار دستیم گفتم، آقا من هی می چسبم به شیشه شما میاین اینورتر ! یه کم حیا داشته باشین و بلافاصله راننده نگهداشت ماشین رو و گفت آقا پیاده شین! 

باید آبرشون رو برد

من بابا ندارم، بابام چشاش رو بسته
منم برام پیش اومده برا همین اکثرا جلو میشینم و یبارم به کنار دستیم گفتم، آقا من هی می چسبم به شیشه ش ...

وای باریک به راننده😂

🌸🍃 مواظب رفتارتون با دیگران باشید چون         🌎زمین🌍 به طرز عجیبی گرده🔮

منکه همیشه جلو میشینم عمدا.. حتی شده سوار تاکسی نشدم چون جلو ادم بوده...

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

منکه میگم بهشون بیاد عقب بشینه ... وقتی هم ببینم شلوغه ک کلا سوار نمیشم . 

یه دفعه ب راننده گفتم ...گفت خودت بگو منکه نمیتونم بگم !!! گفتم باشه من سوار ماشین بعدی میشم ...

بعد رانندهه ب اقاهه گفته بود شمابرید عقب خانوم سوارشن پُر شه راه بیفتبم زود 😁

اى خانم خوب گاهى آقاهه يادش مى ره پشت سرش رو نگاه كنه شما بهش ياد آورى كن اگه واقعا آقا بود كه قبول مى كنه و الا شما ايشون رو جزو دسته آقايان حساب نكن و خودت رو اذيت نكن 

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
منم برام پیش اومده برا همین اکثرا جلو میشینم و یبارم به کنار دستیم گفتم، آقا من هی می چسبم به شیشه ش ...

عکس خودته؟؟

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab