2777
2789
عنوان

به دل ننشستن به تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم برید روانشناس با روانشناس درمیون بذار عزیز، از طرفی آدم مگه چند روز زندگی میکنه که اونم با د ...

روانشناس م میگه تصمیم آخر با خودته 

آره واقعا

چون حساس م هستم و میگم شاید نتونم با هر آدم و خانواده ای کنار بیام، میگم اینا رو داره و راحت ترم، بخاطر ش قید دوست داشتن و بزنم،گاهی اینجوری فک میکنم حالا نمیدونم فکرم درسته یا نه و میگم جواب + بدم، ولی ته دلم راضی نمیشه باز، موندم اصن

روانشناس م میگه تصمیم آخر با خودته آره واقعا چون حساس م هستم و میگم شاید نتونم با هر آدم و خانواده ا ...

تصمیم آخر که با خودته ولی بازم میتونه کمکت کنه که چیکار کنی و کار منطقی چی هست. امیدوارم تصمیم درستی بگیری، خیلی از اوقات علاقه بعذ ازدواج بوجود میاد و طرف مقابل انقد اخلاقش خوبه که روز به روز علاقه بیشتر میشه ولی نمیشه صرفا به امید همین که شایدبعذ ازدواج علاقه بیشتر میشه، ازدواج کرد 

ولی از بعضی کاراش یا لاغری ش بدم اومده گاهی، کلا از نظرم خوب و + هست ولی جذاب و دوست داشتنی نه

ان شاء الله که خیره عزیزم ولی منتظر کیس جذاب نباش چون جذاب و دوست داشتنی خیلی کمن 

واینکه من دوست دارم با کسی ازدواج کنم که عاشقش باشم ذوق کنم براش و...چون زندگی بدون عشق غیر قابل تحم ...

منم اینجوری دوس دارم، ولی خب حال و هوای خودمم زیاد رو به راه نیس و شاد و با شور نیستم

ان شاء الله که خیره عزیزم ولی منتظر کیس جذاب نباش چون جذاب و دوست داشتنی خیلی کمن

نه اینکه حالا جور خاصی باشه و اینجوریا 

به دلم باشه از نظر خودم جذاب باشه خوشم بیاد ازش، یعنی منتظر اینم نباید باشم و احتمالش کمه؟