2777
2789
عنوان

به دل ننشستن به تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 55 پست
میدونی احساس میکنم آپشنای مثبتش خیلی زیاد نیست و ازون نظر هم زیاد جذبتون نکرده .درسته؟

چرا چیزای خوب م داره،در کل پسر خوب و مثبت و سالمیِ، ولی زیاد پخته نیس، بچه س یکم ،کاملا م بی تجربه س، درسته جذب کرده و نتونسته کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رختر برادر من هم شوهرش رو دوست نداشت و با کوچکترین ناملایمتی بهونه میاورد.برای زندگیش تلاشی نمیکرد.

ای بابا، آره فک کنم اینجوری بشه زندگی بی انگیزه و سخت پیش بره 

آخر چکار کرد؟ 

یعنی ی مدت باید فرصت اشنایی بهش بدی ببینی به دلت میشینه همه ادمها یهویی تو دل ادم نمیرن زمان میبره

7 ماه زمان دادم، که الان فشار خانواده ها هم رو م هست، اگه نمیخواستی چرا کشش دادی؟ مگه روز اول ندیدیش؟ 😒الان باید اینا رم بشنویم 

درک میشه مگه آدم؟ مگه کسی میفهمه آدم و؟ مگه با این خانواده های سنتی میشه با خیال راحت فرصت داد؟ 

7 ماه زمان دادم، که الان فشار خانواده ها هم رو م هست، اگه نمیخواستی چرا کشش دادی؟ مگه روز اول ندیدیش ...

متوجه ام 

به نظرت تو این شش ماه به اندازع کافی بهش فرصت دادی؟

چون من میدونم تو با فکر کسی دیگه داری زندگی میکنی و خودتم نمیتونی  هندز دل بدی

به اندازه کافی بیرون رفتی؟

بهش محبت کردی؟یا فقط خواهان محبت بودی و بیشتر اینکه بهش فرصت بدی  میخواستی به خودت ثابت کنی کسی نمیتونه جز قبلی دلتو ببره؟

ایا به اندازه کافی زنگ و تماس و پیام داشتی باهاش؟

و اینکه شد ی بار به نبودنش فک کنی ببینی چه حسی داری؟

یا اینکه بعد کلی خوش گذرونی ی روز اتفاقی بیفته و طرفت نباشه ببینی چی میشه؟

معمولا ادم ها بعد از دست دادن طرف حسشون گل میکنه

متوجه ام به نظرت تو این شش ماه به اندازع کافی بهش فرصت دادی؟چون من میدونم تو با فکر کسی دیگه داری زن ...

از کجا میدونی؟ نه من تو فکر کسی دیگه ای نیستم. 

نه بیرون زیاد نرفتیم، متوسط تقریبا بوده،پیام و زنگ و اینام کم 

واقعا تا جایی که تونستم سعی مو کردم و فرصت و دادم باشم، البته میدونم کم و کاستی م داشته، ولی نه از قصد، نتونستم 

محبت نکردم بهش،ابراز محبت ش م برام خواستنی نبوده.یعنی نخواستم که ازش محبت دریافت کنم چون حس خوب و خاصی نمیده بهم. 

با نبودنش انگار که ی دوست و آشنا، که آدم خوبی بود و خانواده خوبی داشت و این مراودات و از دست میدم و زندگی م خالی تر میشه و همون مسائلی که بود قبلا م، باز هس، وگرنه حس بیشتری از اینا برام نداشته، حس عمیق و عاطفی ای. 

باهاش م بهم خیلی خوش نمی‌گذشت، معمولی،بد نبود آروم و راحت بود، هیجان خاصی نبود با موقعیت های دیگه فرقی نداشت بعنوان ی موقعیت ازدواج،حالا شاید حال و هوای خودمم میزون نیس، تاثیر داشته باشه، نمیدونم، ولی اینجوریا بود دیگه 

خلاصه اینکه این مدت بدی که ازشون ندیدم خوبی هم دیدم و آدمای خوب و درستی بودن، اما جذابیتش برام زیاد نشد