2777
2789
عنوان

انتخاب رشته پایه دهم

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کلاستون چند نفرید؟منم دهم ریاضیم کلا ۱۱ نفریم خیلی تعدادمون کمه نسبت به تجربی و انسانی

فکر کنم ۲۸.کلاس ما از تجربی‌ها بیشتر و از انسانی ها کمتره تعدادش

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

تو کلاستون چند نفرید؟منم دهم ریاضیم کلا ۱۱ نفریم خیلی تعدادمون کمه نسبت به تجربی و انسانی

رشته ریاضی رو روزی چند ساعت براش وقت می زارین که بخونین؟؟

رشته ریاضی رو روزی چند ساعت براش وقت می زارین که بخونین؟؟

اگه بخوای از همین اول کارو جدی شروع کنی واسه کنکور و هدفت رتبه برتر شدن باشه و بخوای یه دانشگاه تاپ قبول شی روزی ۶ ساعت خوبه 

اگه بخوای همینجوری فقط واسه مدرسه بخونی و نمره های خوب بگیری ۳ ساعت خوبه 

و اینکه حتمااااا باید برنامه ریزی داشته باشی 

خود من حدودا روزی دو ساعت میخونم ولی از الان می‌خوام بیشترش کنم

سلام گلم شمام مهمی؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

ببین علاقت چیه؟

چی میخوای؟

دنبال چی هستی؟تواناییشو داری با اینهمه ادم تو کنکور رقابت کنی با وجود قشار های روانی بازم درس بخونی کم نیاری جا نزنی؟استعدادت تو درسه یا هنر؟

من رفتم رشته نظری سر اجبار چون شهری که بودم هنرستانش داغون بود و هرکی معدلش به رشته های نظری نمیرسید میرفت اونجا رشته ای هم که من میخواستم برم نداشت

پشیمون نیستم از رشته تجربی  اما سخته خیلییی سخت