2777
2789

هفته پیش عمل کردم الان چندروز قسمت پشت کمرم قفسه سینم ودنده هام بشدت دردمیکنه چرب کردم اما قابل تحمل نیست اصلا نه. میتونم بخوابم ن میتونم بایستم بایدم حالم خوب باشه چون میرم شهر دیگه ومیام تا کوچولوهامو ببینم تودستگاه هستن

برم بیمارستان سرم وسوزن خاصی دارن

چیکارکنم تجربه ای دارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شاید بارداری بلاخره بدنت سنگین بوده الان فشار اومده ب دنده هات بنظرم حتما یک دکتر ارتوپد برو ا ...

نمیدونم والا الان گفتم برم بیمارستان مسکنی چیزی سرمی میدن یا نه حداقل دردم کم بشه 

قربانت جانم انشالله خداوند عزیزای شماهم حفظ کنه

عزیزم برو دکتر شاید از عفونت باشه.کمرد درد پهلو درد برو دکتر ببین چته.بی خیال نباش.دوقلو ها جاشون امنه.تو فکر خودت باش.خودتو خوب و روبراه کن هر وقت صدات کردن بری پیش بچه ها ایشالا به امید خدا دعات کردم.سالم  شی و سالم بیاریشون خونه و بزرگشون کنی بفرستیشون مدرسه.

عزیزم برو دکتر شاید از عفونت باشه.کمرد درد پهلو درد برو دکتر ببین چته.بی خیال نباش.دوقلو ها جاشون ام ...

قربونت عزیز جان اومدم الان بیمارستان دیگه طاقت فرساشد دردش

کار خوبی کردی.ایشالا به سلامتی.من دعا میخونم واسه خودت و بچهات.ایشالا سالم باشید🧿

سلامت باشید مرسی عزیزجان ممنونم انشالله توکل برخدا 

وجودت عزیزاتون سلامت