2777
2789
عنوان

حالم از خانواده شوهرم بهم میخوره

1674 بازدید | 94 پست

بچه ها من همیشه تپل بودم اصلا لاغری خودم از بچگی تا ب الان یادم نیست همیشه رژیم و باشگاه وقرص و آمپول لاغری هزار کوفت و زهرمار دیگه

همیشه از خانواده خودم زخم زبون شنیدم اما یهو یکی پیدا شد ک عاشقم بشه و حتی تپل بودنمو دوست داشته باشه من وارد خانوادش شدم ،هر وقت ک اینا منو دیدن اشاره کردن ب چاقیم

سردم بود ،میگفتن مگه چاقا سرما میخورن 

یه غذایی نمی‌خوردم میگفتن مگه چاقا از غذایی بدشون میاد 

یه غذایی بیشتر میخورم مدام میگن مگه رژیم نیستی 

دیشب رفتیم با خانواده همسر بیرون من نصف ی ذرت مکزیکی خوردم حالا امروز پدرشوهرم تو خونه خودم بهم گفت دفعه پیش دیدمت خوب جمع شدی توروخدا لاغر کن خواهرت  ببین لاغر شده (خواهرم جاریمه) دیشب چرا ذرت خوردی و دل من برای بار هزارم شکست 

وقتی این حرفا بهم میزنن لال میشم نمیتونم جوابشون بدم 

الآنم دارم ب پهنای صورت اشک میریزم حالم از خودم بهم میخوره 

بگید چیکار کنم تو این مواقع 

شوهرمم هرچی بهشون میگه من عاشق تیپ و هیکلشم هرچی بااینا دعوا می‌کنه اما چیزی فرق نمیکنه

ببخشید طولانی شد دلم خیلی پر بود

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی هیچی نمیگی همینه 

یکبار جواب ادمهای فضول را بدی دیگه سکوت میکنند 

جواب نباید با توهین همراه باشه که جواب باید کوبنده محترمانه و با اعتماد به نفس کامل گفته بشه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
مگه چند کیلو هستی؟

۱۰۰اما هیچکی باور نمیکنه چون سفته بدنم 

ولی تو خانواده شوهرم ک همه در دم لاغرن و قد کوتاه من ی عیب بزرگ دیده میشم

واسه مامان شدنم دعا کن دوست خوبم 🥹

خانواده شوهر منم برعکس همینن 

من لاغرمو یکمم کم غذا 

برعکس اینایی که به تو میگن به من میگفتن 

سر سفره معذبم میکردن 

جوابشونو دادم اثر نداشت 

شوهرم برخورد کرد اثر نداشت 

دیدم اینا کلا شعورشون پایینه کلا مثل گاو میمونن احترام گذاشتن بلد نیستن قطع رابطه کردم