2777
2789
عنوان

حذف تاپیک😡

197 بازدید | 45 پست

چرا همیشه تاپیک قفله نمیشه لینک فرستاد پس چطوذی تاپیکامونو حذف کنیم؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

روزهای زوج

ساعت ۱۰ ۱۰ ۱۲ و ۱ ۲ ۳

وقت اذان و ناهار نباشه ( فقط تاپیک‌های خصوصی، مانند اطلاعات شخصی، خانوادگی و...)

خصوصی @niniyar_1  

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

روزهای زوجساعت ۱۰ ۱۰ ۱۲ و ۱ ۲ ۳وقت اذان و ناهار نباشه ( فقط تاپیک‌های خصوصی، مانند اطلاعات شخصی، خان ...

اینکه همش قفله

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
باید برای نی نی یار یک بفرستی البته اونم به پشمش نمیگیره

😂😂😂😂

تاپیک خصوصی باشه پاک میکنه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اینکه همش قفله

خب خصوصیشون باید بفرستید اون تاپیک همیشه باز نیست

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

اینکه همش قفله

به پی وی نینی یار یک باید بفرستی 

@niniyar_1  

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

واقعا چرا انقدر این سایت بی در و پیکره ؟ باید تاپیک بزنم همرو ببندم به فوش که تعلیق شم راحت شم؟

بابا میگم شناسایی شدم ازم باج میگیرن طرفی ک شمارش دستمه میخواد بیاد نی نی سایت تا الانم پیچوندمش چرا هیچکی به داد ادم نمیرسه من چجوری این تاپیکا رو پاک کنم تنها جایی که میشد درد و دل کنیم اینجام بود همونم با این شرایط مسخرتون قیدشون رو زدیم خب یکی کمک کنه

@niniyar_1  

@niniyar_1  

@niniyar_1‍ 

.

یعنی چی خصوصی باشه؟ همه تاپیکا خصوصین که

موصوعش شخصی یا خونوادگی باشه

روزهای زوجساعت ۱۰ ۱۰ ۱۲ و ۱ ۲ ۳وقت اذان و ناهار نباشه ( فقط تاپیک‌های خصوصی، مانند اطلاعات شخصی، خان ...

از ساعت ده و نیم

آها خب منم همونارو فرستادم ولی پاک نکرد

برا منو دو تارو پاک کرد در عین ناباوری😁 مداومت کن، شایدم زیاد بوده پیاما ندیده 

برا منو دو تارو پاک کرد در عین ناباوری😁 مداومت کن، شایدم زیاد بوده پیاما ندیده

نه بابا خیلی وقته پاک نمیکنه. دیگه نا امید شدم

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

واقعا چرا انقدر این سایت بی در و پیکره ؟ باید تاپیک بزنم همرو ببندم به فوش که تعلیق شم راحت شم؟بابا ...

سلام

توی تنظیمات می تونین شماره موبایل رو عوض کنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.