کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من اصلا پیامهایی که به من میدن تاپیکمو پاک کن جواب نمیدم چون مسئول حذف تاپیک من نیستم
سلام
می گفتن بحث شناسایی بود.
من روش قبلی حذف تاپیک رو بیشتر دوست داشتم.
الان هم که وضعیت عکس گذاشتن خرابه اکثریت دارن با لینک عکس می گذارن.
ای کاش وضعیت حذف تاپیک مثل قبل بشه.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
من اصلا پیامهایی که به من میدن تاپیکمو پاک کن جواب نمیدم چون مسئول حذف تاپیک من نیستم
الان خیلی ها دارن با گزارش تاپیک هاشون رو حذف می کنن.
وضعیت حذف تاپیک الان اصلا قابل مقایسه با پارسال نیست.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
سارا جانم واقعا یه دنیا ممنونم ازت ، اگه نی نی یار این ۴ تارو پاک کنن چن تا میمونه اونام پاک بشن یه ...
خواهش می کنم.
💙💙💙
تازه یاد گرفتم تاپیکامو پاک کنم چه وضعشه الان تکلیف چیه به کی باید بفرستیم چرا این سایت انقدر بی در و پیکره چرا انقدر ما براش مهم نیستیم کاش اندازه سر سوزن بهمون اهمیت میدادن این اپدیتای مسخره چیه .