2777
2789
عنوان

حذف تاپیک😡

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 45 پست
@niniyar_5 @niniyar_1 @niniyar_5‍ @niniyar_5‍ نی نی یار عزیز لطف میکنی پیام های خصوصی رو چک کنی

سلام ببینین پیامی که به نی نی یار 1 دادین سر ساعت و روزی که گفتن نیست

روزهای زوج ساعت ده و نیم صبح بهشون پیام بدین

من هر کس پیام بده تاپیکمو پاک کن جواب نمیدم مگه این که تاپیک تو شیفت من زده باشین و ضروری باشه تگم کنین پاک کنم پیام نمی بینم اصلا

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

niniyar_5 رو تگشون کنین.ایشون پیام های خصوصی رو دیر چک می کنن.

من اصلا پیامهایی که به من میدن تاپیکمو پاک کن جواب نمیدم چون مسئول حذف تاپیک من نیستم

سلام ببینین پیامی که به نی نی یار 1 دادین سر ساعت و روزی که گفتن نیستروزهای زوج ساعت ده و نیم صبح به ...

حق با شماست .

پس روزای زوج ساعت ۱۰ و نیم به نی نی یار یک پیام بدم ؟

سارا خانم گفتن امروز چون شناسایی شدم شما چن تا تاپیکامو پاک میکنین این درسته؟

.

من اصلا پیامهایی که به من میدن تاپیکمو پاک کن جواب نمیدم چون مسئول حذف تاپیک من نیستم

سلام

می گفتن بحث شناسایی بود.

من روش قبلی حذف تاپیک رو بیشتر دوست داشتم.

الان هم که وضعیت عکس گذاشتن خرابه اکثریت دارن با لینک عکس می گذارن.

ای کاش وضعیت حذف تاپیک مثل قبل بشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان خیلی ها دارن با گزارش تاپیک هاشون رو حذف می کنن.

وضعیت حذف تاپیک الان اصلا قابل مقایسه با پارسال نیست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

حق با شماست .پس روزای زوج ساعت ۱۰ و نیم به نی نی یار یک پیام بدم ؟سارا خانم گفتن امروز چون شناسایی ش ...

تو 4 تاش که ضروری تر هست تگم کنین

تو 4 تاش که ضروری تر هست تگم کنین

یه دنیا مچکرم تگ کردم.

مابقیشو اگه پس ساعت ۱۰ نیم به نی نی یار بگم پاک میکنن حتما ؟ چن تا ضروری میمونه خیلی اونام پاک بشن دیگه واقعا هیچی نمیخوام

.

الان خیلی ها دارن با گزارش تاپیک هاشون رو حذف می کنن.وضعیت حذف تاپیک الان اصلا قابل مقایسه با پارسال ...

سارا جانم واقعا یه دنیا ممنونم ازت ، اگه نی نی یار این ۴ تارو پاک کنن چن تا میمونه اونام پاک بشن یه نفس راحت میکشم

کاش برای حذف تاپیک نظرسنجی میذاشتین یه تاپیک بود همه لینک میفرستادیم سرساعت پاک میشد...هی خدا

.

سارا جانم واقعا یه دنیا ممنونم ازت ، اگه نی نی یار این ۴ تارو پاک کنن چن تا میمونه اونام پاک بشن یه ...

خواهش می کنم.

💙💙💙

خواهش می کنم.💙💙💙

سارا جانم خوبی ؟

من دارم رد میدم بخدا .

تازه یاد گرفتم تاپیکامو پاک کنم چه وضعشه الان تکلیف چیه به کی باید بفرستیم چرا این سایت انقدر بی در و پیکره چرا انقدر ما براش مهم نیستیم کاش اندازه سر سوزن بهمون اهمیت میدادن این اپدیتای مسخره چیه .

الان من کجا باید لینکمو بفرستم؟

.