2777
2789
عنوان

بچه خیلی بی گناهه

133 بازدید | 18 پست

خانوما من حوصله خودم شوهرم مهمونی همه چی داری تنها حوصله بچم ندارم نمی‌دونم چه خاکی بریزم تو سرم هر روز پشیمونم ولی هی باید می آوردم 

یه مدت گفتم یکی دیگه بیارم ترسیدم بشن دوتا اعصاب خراب کن 

اصلا بازی نمی‌کنم باهاش حوصله ندارم می مونم خرس گنده ای بشینم بازی باهاش 

خیلی هم جدیدا پر حرفه ب شدت مغزم پوکیده از دستش 

اصلا اجازه نمی‌ده من با کسی حرف میزنم همش میشینه حرف زدن دیگه مغزم کشش نداره

گاهی حس میکنم بچه یکی دیگه هست گردن من شده 

واقعا بیمار روحی نیستم فقط بچه دوس ندارم 

الان برا این دخترم همه چی میگیرم تو جمع ب شدت احترامش میگیرم اصلا کتک نمی‌زنم فقط میگه بازی بیا یا حرف زیاد میزنه غر میزنم سرش میگم ولم کن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو که بچه دوست نداشتی چرا اوردی ؟که اون بچه طفلکم عذاب بدی حتما برو پیش یه مشاور درمان شی اون بچه گن ...

بچه فک نمی‌کردم اینقد سخت باشه اطرافیان دیدم واقعا بچه آرام راحتی داشتن فک کردم اینم اینحوره 

ولی بچه من از بدو تولد جیغ داد دیگه الان اینحورم 

هعي هعي من كاملا ميفهمم

يه دختر ٤ ساله دارم عاشقشم

ولي اصلا بچه دوست ندارم

خداييش خيلي خوب تربيت شده خدا رو شكر واقعا راضيم ازش ولي الان شرايط روحيم خيلي بده

با جلوگيري باردار شدم

خيلي عصبيم و حوصله ندارم باهاش بازي كنم

دخترمم مدام بازي ميخواد

البته دو تا كلاس به انتخاب خودش ميره،هر روز ميره دوچرخه سواري با دوستش ، اما تايمي كه خونست من واقعا ديوونه ميشم

مليكا هستم🥰
بخدا گناه داره اینجوری نکن باهاش بچه عقده ای بار بیاد و

مشکلم اینه نمیتونم بشینم تو بگو یک دقیقه بازی کردن خفه میشم روانی تررمیشم از دستش میگم خودم بکوشم اصلا حوصله ندارم ب کاری ک ب سنم نخوره 

آسیبی بهش نمیزسونم فقط میخام خودش با خودش بازی کنه واقعا زیاد حرف میزنه دیگه مغزم ذرومده 

گوشیم تا زنگ میخوره یادش میفته چی میخواد یکسر میگه 

آخ 

بخدا شما ک‌نمیدونید من خودمم ناراحتم خیلی ولی دست خودم نیس 

مثلا خیلی حوصله آدم بزرگ دارم همسن خودم آدم افسرده ای نیستم ولی بچه نه

اوخی عزیزم شما حق داری ولی گناه داره طفلی

بخدا خيلي بهش ميرسيدم

ولي الان كه ١١ روز ديگه زايمانمه انگار دارم خفه ميشم

اينكه هر روز ميره بيرون و اينا براش خوبه

ولي تا ميرسه خونه ميگه بيا بازي🫤

مليكا هستم🥰

مهم نیست دوست داری یا نه،  مهم اینه باید انجام بشه ، حرف زدن ، بازی با بچه 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

شاید سنش زیاد حوصلشو نداری

دیگه بهمن ۴ سالگی تموم میشه می‌ره تو ۵

من خودم عاشق اینم ب خودم رسیدگی کنم ب حال و هوای خونه 

وقتی میشینم پای بچه میبینیم از همه چی افتادم بخدا حق بدین ما مادرا بدبخت ترینیم کسی متوجه نمیشه از خودمون کندیم شدیم تو اوج جوانی دلقک بچه ها