2777
2789

سلام

دوباره ذهن من درگیر شد😂

خدایی چطور تحمل میکنید بعضیاتون؟من با یدونه از این مواردی که گفتم کنار نمیام

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

انقد نگو ب سرت میاد ..بعد مجبور میشی تحمل کنی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

چقدر مسخره ای

مگه تو زندگی بقیه هستی تو؟اینقدر بخند تا سرت بیاد مثل چی تو گِل گیر کنی

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر مسخره ایمگه تو زندگی بقیه هستی تو؟اینقدر بخند تا سرت بیاد مثل چی تو گِل گیر کنی

عقده ای مردا رو گفتم نه خانوما رو 

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
بخاطر بدون حامی بودن-شرایط خانوادگی

خیلی واسه خانوما ناراحت میشم بخدا خیلی‌هاشون مثل ماه میمونن 

انقد نگو ب سرت میاد ..بعد مجبور میشی تحمل کنی

چرا باید همچین انتخابی کنم که مجبور به تحمل بشم؟

عزیزم مسخره نکردم همدردی کردم 

چرا باید همچین انتخابی کنم که مجبور به تحمل بشم؟عزیزم مسخره نکردم همدردی کردم

شوهرمن نه بچه ننه تو کارشم پشتکار داره مجردی هم زبانزد بود دوست دختر نداشت سراغ اینچیزا نمیرفت بعد ازدواج خیانت کرد بعضی چیزا رو هرچقدم تحقیق کنی بازم بعد ازدواج متوجه یه اخلاقای میشی

شوهرمن نه بچه ننه تو کارشم پشتکار داره مجردی هم زبانزد بود دوست دختر نداشت سراغ اینچیزا نمیرفت بعد ا ...

دورت بگردم خواهر عزیزم هر موقعه که زن متوجه بشه باهاش بازی شده مجبور به تحمل نیست 

من اگه روزی بفهمم داداشام دارن خیانت میکنن سفت و سخت حامی خانوماشون میشم

دورت بگردم خواهر عزیزم هر موقعه که زن متوجه بشه باهاش بازی شده مجبور به تحمل نیست من اگه روزی بفهمم ...

کار خوبی میکنی کاش خانواده شوهرم اینطور بودن ولی برا یه زن بدون حامی و شغل جدایی سخته حتما استقلال مالی داشته باش بعد ازدواج کن

چرا باید همچین انتخابی کنم که مجبور به تحمل بشم؟عزیزم مسخره نکردم همدردی کردم

ایشالا واست پیش نیاد...هیچکس دوس نداره خیانت معتادی بچه ننه....

ولی سرنوشت پیش میاره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ایشالا واست پیش نیاد...هیچکس دوس نداره خیانت معتادی بچه ننه....ولی سرنوشت پیش میاره

خب چرا تحمل میکنید؟خدایی بچه رو بهونه نکنید

خیلی دلم به حال همچین خانومایی میسوزه ی موقعه هایی میشینم گریه میکنم