2777
2789
عنوان

رانندگی سر پیری 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2022 بازدید | 113 پست

[QUOTE=363333404]عزیزم من ۴۶ سالمه تازه یکساله پشت فرمون می‌شینم پیرم نیستم چطور به خودت میگی پیر[/QUOTEجدی   چه عالی که یاد گرفتید .انشالله  منن یاد بگیرم .یکم اعتماد به نفس ندارم .

والا چهل و دو سالمه . مجبورم رانندگی یاد بگیرم چون همسرم فوت کرده و نمیتونم همش آویزون یکی باشم

من وقتی میرفتم برای آموزش یه خانم متولد ۱۳۳۵ اومده بود شما که هنوز اول راهی.در ضمن مربی اگه خوب نیست برو اعتراض کن عوض کنن برات

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادگیری رانندگی تو سن بالا یکم سخت تره

بعضی از خانومایی که تو سن بالاتر راننده میشن

راننده های خیلی خوبی نیستن انگار ترس دارن

ولی خب همه اینطور نیستن و چیز نشدنیی نیست

کلا چیز عجیب و سختی نیست. با تلاش و تمرین

میشه به نتیجه دلخواه رسید

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

عزیرم این همه ادم دارن باد میکیرن 

یاد میگیری مربی مهمه اگر باهاش اومی نیستی عوض کن

تمرین ممارست

اتفاقا تو سن های بالا ادم بعضی چیزهارو بهتر یاد میگیره 

مثلا درس بچه هارو دیدی خودم کلاس سوم ابتدایی بودم یاد نمیگرفتم ولی الان به سرچ میکنم سریع میفهمم حتی درس بجه های دبیرستانی الان برام یاد گرفتنشون اسون تره 

فقط لطف خدا
خدا رحمت کنه همسرتون رو ولی دیگه مجبوری خودت کاراتو انجام بدی و بشینی پشت فرمون

اره  .راستش اون بنده خدا خیلی گفت بیا یاد بگیر .من گوش ندادم .الان چاره ی ندارم .بچه هام کوچیکه. نمیتونم  همش اسنپ بگیرم .هم گرونه .هم وقت و بی وقت نمیشه

چطوری ترسشت ریخت منم همین حدودای شمام

گواهی نامه داشتم از قبل ولی نمی نشستم با چند جلسه تمرین حدودا ۲۰ جلسه راه افتادم باید خیلی تمرین کنی اوایل عکس‌العمل هام کند بود الان بهتر شده تو جاده هم رفتم فقط پارکم ضعیفه

والا چهل و دو سالمه . مجبورم رانندگی یاد بگیرم چون همسرم فوت کرده و نمیتونم همش آویزون یکی باشم

منم ۳۹سالمه ده ساله گواهینامه دارم شوهرم رو ماشین حساس بود اجازه رانندگی نمی‌داد 

امسال به لطف دور بودن مدرسه ی دخترم خودم بردم اوردم

اوایل تپق میزدم و ایراد زیاد داشتم

خدارو شکر الان خییییییلی بهترم

و انشاءالله بهترم میشم 

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
گواهی نامه داشتم از قبل ولی نمی نشستم با چند جلسه تمرین حدودا ۲۰ جلسه راه افتادم باید خیلی تمرین کنی ...

۲۰جلسه سال پیش رفتی خیلی هزینه کردی پس

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عزیرم این همه ادم دارن باد میکیرن یاد میگیری مربی مهمه اگر باهاش اومی نیستی عوض کنتمرین ممارستاتفاقا ...

اره تو درس واقعا سن بالا میره .آدم خیلی بهتر اون مطالب میفهمه ‌

خاله من بالای چهل ساله بود یاد گرفت.  آیین نامه رو بار اول قبول شد ولی سیزده بار شهری رو رد شد و بار چهار دهم قبول شد.  الانم خیلی عالی می رونه.  فقط سرعتش بعضی جاها کمه.  و الان تو کوچه های باریکو پیچ در پیچو کلی ترافیک ماشاءالله عالیه.  

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.