سلام دوستان عزیز و خوب .یه سوال داشتم به نظرتون تو سن بالا چند جلسه ی آدم رانندگی یاد میگیره .دوم اینکه من امروز یه تمرینی رفتم با یه مربی اموزشگاه .بعد اون اصلا اجازه نمیداد من ماشین روشن کنم .اینجوریه ؟ مربی خوب مشخصاتش چیه .ممنون میشم جواب بدید .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
اتفاقا تو سن های بالا ادم بعضی چیزهارو بهتر یاد میگیره
مثلا درس بچه هارو دیدی خودم کلاس سوم ابتدایی بودم یاد نمیگرفتم ولی الان به سرچ میکنم سریع میفهمم حتی درس بجه های دبیرستانی الان برام یاد گرفتنشون اسون تره
گواهی نامه داشتم از قبل ولی نمی نشستم با چند جلسه تمرین حدودا ۲۰ جلسه راه افتادم باید خیلی تمرین کنی اوایل عکسالعمل هام کند بود الان بهتر شده تو جاده هم رفتم فقط پارکم ضعیفه
خاله من بالای چهل ساله بود یاد گرفت. آیین نامه رو بار اول قبول شد ولی سیزده بار شهری رو رد شد و بار چهار دهم قبول شد. الانم خیلی عالی می رونه. فقط سرعتش بعضی جاها کمه. و الان تو کوچه های باریکو پیچ در پیچو کلی ترافیک ماشاءالله عالیه.
آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین. به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد. بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم. خیلی زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن. دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع. اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟ انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.