سلام عزیزم خوبی
من ذخیره م کم بود بیشتر تخمکام پوچ بود باراول که ای وی اف کردم ۵تا جنین شد ۳تاشو انتقال دادم که منفی شد
بار دوم جنین فریز داشتم که اونم منفی شد
دیگه جنین نداشتم دوبار آمپول زدم وتخمک کشی کردم خداشاهده پول هم نداشتیم حلقهی ازدواجمو فروختم
۵تاتخمک داشتم که شد دو تا جنین انتقال دادم وبتای من مثبت شد فقط خدا میدونه چقدر خوشحال شدم برای سونو که رفتم دکتر گفت قلب نداره باید سقط بشه دنیا رو سرم خراب شد چند ماهی افسردگی گرفتم وخونه نشین شدم انگار با همهی دنیا قهربودم ده ماه گذشت ودوباره شروع کردم آمپول زدم و دوباره تخمک کشی و۲تا جنین تشکیل شد یکی کیفیت خوب یکیش متوسط انتقال دادم وشکر خدا مثبت شد ودخترم دنیا اومد ووقتی دخترم ۹ماهه بود ناخواسته باردارشدم وپسرم دنیا اومد
عزیزم اینا رو گفتم که بدونی این راه خیلی سختی داره ولی به شیرینی بعدش میارزه اصلا نا امید نشو خدا بزرگه حتما حتما دنبال درمان باش قرار نیست چون دفعه ی قبل سقط شده این بار هم اون اتفاق بیافته از رحمت خدا نا امید نشو دوباره تخمک کشی کن دورانی که داری آمپول میزنی آبگوشت با پیاز خام زیاد بخور خیلی خوبه به همسرت هم بده بخوره عسل وسیاهدونه دارچین تو غذا هات بریز سردیجات کم بخور
استرس برات سمه اصلا استرس نداشته باش وخودتو بزن به بیخیالی حتما روزی یک ساعت پیاده روی کن طوری که عرق کنی در کنار همه ی اینا سعی کن قرآن بخونی خیلی آرامش میده انشاله خدا دامنتو سبز کنه اگه بازم سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم