2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر برادر دیگه نداره شوهرت؟؟

باید با اونا هماهنگ کنی

ما برا خاله همسرم ۱ تومن دادیم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

سلام عزیزم، ببخشید شما آخر چطوری باردار شدین؟طبیعی؟ کار خاصی کردین؟ 

این اتفاقا حکمت خاصی داشت به نظرتون..؟ 

چقدر شرایطمون مثل هم بود... منم جاریم که تازه چندماه ازدواج کرده بود باردار شد خیلی دلم شکست، آی وی اف کردم مثبت شد.. ولی دقیقا روز تولد بچه ی جاریم سقط شد، علتشم معلوم نشد😔... حالا میخوام دوباره ای وی اف کنم ولی هم از سقط میترسم، هم دفعه قبل کلا دوتا جنین داشتم.. میترسم این بارم تخمک کشی بیفایده باشه.. شمام جنیناتون کم بود؟ توصیه ای ندارین برام ؟ 

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔

سلام عزیزم، ببخشید شما آخر چطوری باردار شدین؟طبیعی؟ کار خاصی کردین؟ این اتفاقا حکمت خاصی داشت به نظر ...

سلام عزیزم خوبی

من ذخیره م کم بود بیشتر تخمکام پوچ بود باراول که ای وی اف کردم ۵تا جنین شد  ۳تاشو انتقال دادم که منفی شد

بار دوم جنین فریز داشتم که اونم منفی شد

دیگه جنین نداشتم دوبار آمپول زدم وتخمک کشی کردم خداشاهده پول هم نداشتیم حلقه‌ی ازدواجمو فروختم 

۵تاتخمک داشتم که شد دو تا جنین انتقال دادم وبتای من مثبت شد فقط خدا میدونه چقدر خوشحال شدم برای سونو که رفتم دکتر گفت قلب نداره باید سقط بشه دنیا رو سرم خراب شد چند ماهی افسردگی گرفتم وخونه نشین شدم انگار با همه‌ی دنیا قهربودم ده ماه گذشت ودوباره شروع کردم آمپول زدم و دوباره تخمک کشی و۲تا جنین تشکیل شد یکی کیفیت خوب یکیش متوسط انتقال دادم وشکر خدا مثبت شد ودخترم دنیا اومد ووقتی دخترم ۹ماهه بود ناخواسته باردارشدم وپسرم دنیا اومد 

عزیزم اینا رو گفتم که بدونی این راه خیلی سختی داره ولی به شیرینی بعدش میارزه اصلا نا امید نشو خدا بزرگه حتما حتما دنبال درمان باش قرار نیست چون دفعه ی قبل سقط شده این بار هم اون اتفاق بیافته از رحمت خدا نا امید نشو دوباره تخمک کشی کن دورانی که داری آمپول میزنی آبگوشت با پیاز خام  زیاد بخور خیلی خوبه به همسرت هم بده بخوره عسل وسیاهدونه دارچین تو غذا هات بریز سردیجات کم بخور 

استرس برات سمه اصلا استرس نداشته باش وخودتو بزن به بیخیالی حتما روزی یک ساعت پیاده روی کن طوری که عرق کنی در کنار همه ی اینا سعی کن قرآن بخونی خیلی آرامش میده انشاله خدا دامنتو سبز کنه اگه بازم سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

عزیزمممم... الهی...چقدر سخت..🥺

خداروشکر ان شاء الله خدا بچه هاتونو حفظ کنه

چه جالب یعنی کم شدن استرس باعث شد ناخواسته باردار شین؟ 😅

چشم عزیزم خدا خیرتون بده با حرفاتون امیدوار شدم، الان نوبت میگیرم برا دکتر 

آها 👌🏻👌🏻👌🏻چشم ان شاء الله 

خیلی ممنونم عزیزدلم لطف دارین 😍 ممنونم وقت گذاشتین😘❤️❤️❤️❤️❤️

.................................................................................................................................................................... بعد 4 سال و مراجعه به 15 تا متخصص در 4 استان و مصرف 13دوره داروی شیمیایی نهایتا 26 اردیبهشت1403 آی وی اف کردم و دوتا جنین انتقال دادم، 3/5 بی بی چک مثبت شد میلرزیدم و گریه میکردم اصلا باورم نمیشد،3/9 آزمایش بتا 500 شد بازم باورم نمیشد،تبدیل به یه آدم دیگه شدم براش با عشق عروسک میبافتم، چندتا کتاب تربیت فرزند خوندم، لالایی حفظ میکردم براش میخوندم، چقدر قرآن و دعا خوندم براش ولی بازم باورم نمیشد،3/26 رفتم سونو که صدای قلبشو بشنوم ولی هیچوقت نشنیدم، دکتر گفت رشدش متوقف شده قرص بخور سقط کن..نکردم.. آخه چجوری دلم بیاد... تو 11 هفتگی خودش رفت.. بچمو لای یه تیکه پارچه سفید گذاشتم و خاک ریختم روی همه امید و آرزویی که داشتم، دستای عروسکشو نبافتم، کتاب نخوندم، حالا شبا منم و لالایی هایی که حفظ کردم... نه اومدنش رو باور کردم نه رفتنش 💔