2777
2789

ی دیگ دارم سفالیه داحلش ی قسمت کوچیک رنگ نخورده حالا میخام برااولبن بار توش خورش یا ابگوشت بذارم ولی میترسم همون قسمت ک رنگ نخورده گِلِش اب بشه و کلا خراب بشه یا بشکنع

شما تجربه ای دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سال پیش ،یادم نیست ته قابلمه چه شکلی بود،با شعله پخش کن و حرارت خیلی کم،آبگوشت گذاشتم،چندساعت هم زمان دادم،اولش یه بوی خاصی قابلمه سفالی نو بود،بعد اون بو تموم شد و بوی غذا پیچید،اولش حرارت خیلیی کم،بعدش یه ذره میتونید بیشتر کنید

من داخلش پختم ازین دیگ سفالی ها ک توش دیزی میپزن هم خورشت هم آبگوشت عالی میشه ن اون گلش آب نمیشه فکر ...

این ی تیکه اش رنگ یا همون لعاب نخورده مترسم وسط خورش یا دیزی گِل بشه بریزه توش یا مثلا بشکنه یهو

این ی تیکه اش رنگ یا همون لعاب نخورده مترسم وسط خورش یا دیزی گِل بشه بریزه توش یا مثلا بشکنه یهو

یبار توش آب خالی بزار ۸ ساعت بجوشه بعد آب رو خالی کن ببین اگر گل نشد دفعه لعدی تو اون دیگ سفالی بپز عالی میشه