2777
2789

ی دیگ دارم سفالیه داحلش ی قسمت کوچیک رنگ نخورده حالا میخام برااولبن بار توش خورش یا ابگوشت بذارم ولی میترسم همون قسمت ک رنگ نخورده گِلِش اب بشه و کلا خراب بشه یا بشکنع

شما تجربه ای دارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی سال پیش ،یادم نیست ته قابلمه چه شکلی بود،با شعله پخش کن و حرارت خیلی کم،آبگوشت گذاشتم،چندساعت هم زمان دادم،اولش یه بوی خاصی قابلمه سفالی نو بود،بعد اون بو تموم شد و بوی غذا پیچید،اولش حرارت خیلیی کم،بعدش یه ذره میتونید بیشتر کنید

من داخلش پختم ازین دیگ سفالی ها ک توش دیزی میپزن هم خورشت هم آبگوشت عالی میشه ن اون گلش آب نمیشه فکر ...

این ی تیکه اش رنگ یا همون لعاب نخورده مترسم وسط خورش یا دیزی گِل بشه بریزه توش یا مثلا بشکنه یهو

این ی تیکه اش رنگ یا همون لعاب نخورده مترسم وسط خورش یا دیزی گِل بشه بریزه توش یا مثلا بشکنه یهو

یبار توش آب خالی بزار ۸ ساعت بجوشه بعد آب رو خالی کن ببین اگر گل نشد دفعه لعدی تو اون دیگ سفالی بپز عالی میشه 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز