ی دیگ دارم سفالیه داحلش ی قسمت کوچیک رنگ نخورده حالا میخام برااولبن بار توش خورش یا ابگوشت بذارم ولی میترسم همون قسمت ک رنگ نخورده گِلِش اب بشه و کلا خراب بشه یا بشکنع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی سال پیش ،یادم نیست ته قابلمه چه شکلی بود،با شعله پخش کن و حرارت خیلی کم،آبگوشت گذاشتم،چندساعت هم زمان دادم،اولش یه بوی خاصی قابلمه سفالی نو بود،بعد اون بو تموم شد و بوی غذا پیچید،اولش حرارت خیلیی کم،بعدش یه ذره میتونید بیشتر کنید