2777
2789
عنوان

وووووو

459 بازدید | 9 پست

و

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

وووووو ییییییییی زززززز

چون تازه اومدم این تست بود ببینم ثبت میشه

نر های مادر(جنده) فاکر بی غیرت،، درخواست ندین (مقصد فقط افرادیه که درخواست میدن نه عموم)🫵مگه جای مغز عن ریختن تو کله هاتون انقدر خر هستید باز درخواست میدین 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دامپزشکی جزو وزارت بهداشت نیست بیخودی خودتو گول نزن اون یه نفر بوده که تونسته کلینیک بزنه بقیه شون کار ندارن در به در از این گاوداری به اون گاوداری

من توهین نکردم ، پرستاری هم جزو وزارت بهداشته هم رتبه ی خیلی خوبی میخواد هم کارش خیلی تمیز تر و با پرستیژ تره مخصوصاً اگه بخش های ویژه کار کنی!

دامپزشکی آزاد با رتبه های خیلی بد هم قبول میشن 

Nurse, graduated from TUMS 👩🏻‍⚕️

دامپزشکی جزو وزارت بهداشت نیست بیخودی خودتو گول نزن اون یه نفر بوده که تونسته کلینیک بزنه بقیه شون ک ...

عزیزم اونم اگه دانشگاه خوبی درس خونده باشی قطعا خوبه و درامدش ۲۰ برابر پرستاریه

دیدم که میگم

چنتا دام پزشک اطرافم دیدم

من ن دام پزشکم ن پرستار ک طرفداری کنم ولی طبق چیزی ک دیدم میگم

بعدشم مگه وزارت بهداشت چی هست که انقدر تاکید داری؟

وزارت بهداشت رسمیت میکنه

رسمی شدن ب چ قیمتی؟کلی شب بیداری شیفت و بدبختی ماهی ۲۵ تومن برای افراد خیلی خیلی قدیمی و سابقه دار

تازه واردا ماهی ۱۱ تومن میگیرن😐اخه ۱۱ تمن چس هست؟

بیخیال گلم

من ن دامپزشکم ن پرستار ک بخام بحث کنم ولی کلی تحقیق کردم از این از اون پرسیدم 

عزیزم اونم اگه دانشگاه خوبی درس خونده باشی قطعا خوبه و درامدش ۲۰ برابر پرستاریهدیدم که میگمچنتا دام ...

عزیزم من دامپزشک دیدم بیکارند اما پرستار بیکار ندیدم بعدم شما باید دو نفر دامپزشک و پرستار هم لول رو مقایسه کنی. مثلا مترون فلان بیمارستان با دامپزشک کلینیک دار، یه پرستار ساده با یه دامپزشک ساده

عزیزم من دامپزشک دیدم بیکارند اما پرستار بیکار ندیدم بعدم شما باید دو نفر دامپزشک و پرستار هم لول رو ...

والا نمیدونم

پرستاریم خوبه ولی حقوقش خیلی خیلی پایینه

ی خانمی همینجا بود میگفت شوهرم پرستاره... انقد فقیر هستیم نمیتونیم گوشت بخوریم شرمنده بچه هام شدیم 

از طرفی شیفتاش و شب بیداریاش و وظایفشون ک بیشتر از دکتر هست حقوقش خیلی خیلی پایین هست اندازه ی فروشنده ساده! ولی بقول خودتون تاحالا بیکار نمونده هیچ پرستاری خیلی سریع استخدام میشن این پهن مثبتی هست

دام هم شاید هرکسی نتونه موفق به ولی اگه کسی کارش بگیره نونش تو روغنه مخصوصا این دوره زمونه ک همه حیوان خانگی دارند

والا نمیدونمپرستاریم خوبه ولی حقوقش خیلی خیلی پایینهی خانمی همینجا بود میگفت شوهرم پرستاره... انقد ف ...

پرستار داریم تا پرستار 

همینطور که دامپزشک داریم تا دامپزشک 

مثلا رییس دانشکده پرستاری تهران الان حقوقش ماهی ۱۵۰ میلیونه:/