2777
2789
عنوان

رفلاکس پسرم

21 بازدید | 4 پست

پسرم ۳ ماهشه همش بالا میاره

حتی آروغشم میگیرم آروغ میزنه همونجا بالا میاره. یا حالت نیم خیز نگهش میدارم بعدش بازم بالا میاره. کسی تجربه داره راهنماییم کنه؟

😭 بمیرم براش عین منه 

رفلاکس خیلی بده 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

پسر منم داشت تا سه چهار ماه...

غذا کمکی شروع شد بهتر شد.

حجم کم بده ب دفعات بیشتر

یعنی بزار بجای اینکه بیست دیقه شیر بخوره و معدش پر پر بشه ک بالا بیاره.

تو دوتا ده دیقه شیر بده ولی با فاصله زمانی ک معدش پر نباشه.بعد شیر دادن بیست دیقه رو شونت نگه دارو اروم اروم پشتشو بمالون

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ ماهگی غذا کمکی شروع میشه؟؟

من از پنج ماهگی لعاب برنج رو شروع کردم.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.