2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن بچه 18ماهه

242 بازدید | 12 پست

خانوما من پسرم 16ماهشه 

خیلی دوست داشتم تا دو سالگی بهش شیر بدم اما شرایطی پیش اومده لطفا راهنمایی کنین 

پسرم حساسیت به پروتئین گاوی داره و دکتر گفته تا دوسالگی خواهد بود بعد من از 4ماهگیش تو رژیم لبنیات هستم یه مدتی رژیم رو شکستم به تشخیص دکترش اما خوب نشده بود خلاصه 

الان واقعا کم آوردم بدنم خالی کرده پسرم خیلی شیر میخوره خیلی وابسته اس 

من کل روز بی حال و بی انرژیم همیشه خدا مریضم و ماهی یک بار زیر سرمم به سختی به پسرم میرسم خونم بمب ترکیده ولی نمیتونم جمعش کنم همیشه هم غذای جدا درست میکنم برای اون و خودم و شوهرم هرکس منو بعد ده روز میبینه میگه چرا داری آب میشی آخه 

حالا شیطنت های پسرم که ب کنار 

اطرافیان و مامان و شوهرم میگن 18ماهگی از شیر بگیر تا هم غذا خوب بخوره هم خودت راحت شی 

شیرخشک رژیمی هم نمیخوره مجبورم کلسیم بدنشو با مغزیجات و سنجد و شیر بز و این جور چیزا تامین کنم 

الان عذاب وجدان داره منو می‌کشه و حس اینکه دارم بهش ظلم میکنم 🫠🫠🫠

منم ۱۸ ماهگی گرفتم 

عذاب وجدانم ندارم 

عذاب وجدان چی ؟

از شیر دادن متنفر بودم 

پسرم وزنش کافی بود ...و ب شدت شیر میخورد 

وقتی شیر میدادم انگار گوشت تن منو میخورد ... الان یادش می افتم حالم بده میشه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
منم ۱۸ ماهگی گرفتم عذاب وجدانم ندارم عذاب وجدان چی ؟از شیر دادن متنفر بودم پسرم وزنش کافی بود ...و ب ...

پسر من کم وزن دنیا اومد الآنم تعریفی نداره 

اذیت نشد 

پرخاشگری نکرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شیر مادر هیچ ارزش غذایی نداره یا توانی برای شما باقی نمونده یا بچه اینقدر وابسته ی شیره که حتی غذا نمیخوره بهترین کار از شیر گرفتنه

منم حدود ۱۹ ماهگی گرفتم ، برگردم عقب زودتر هم این کار رو میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
پسر من کم وزن دنیا اومد الآنم تعریفی نداره اذیت نشد پرخاشگری نکرد؟

نه کاملا یهویی از شیر گرفتم 

اذیتم نشد 

واقعا الآنم ی زن شیرده میبینم اذیت میشم

ببین وقتی خودت سلامت روان و جسم نداری بچتم سلامت روان و جسم نخواد داشت

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
ی سوال چه علایمی داره پروتین گاوی؟

دخترم گوشاشو میکشه وصورتشو خیلی میخارونه ۴تا دندون داره درمیاره ۳باریردمش دکتر میگه حساسیت داره شربت کیدوفست داده بنظرتون مال دندونشه؟؟یا پروتین گاوی میتونه باشه؟؟؟یان

دخترکوچولوی منم 18ماهش تموم شده.  خیییلی کلافم.  شبا خواب راحت ندارم. بچه ها بعد از یکسالگی بیشتر از قبل وابسته به شیرمادر میشن. همه هم میگن از شیر بگیرش دیگه... 

منم دخترم تا 11ماهگی آلرژی به پروتئین گاوی داشت.  میدونم سخته.  شرایط سختی داری واقعا. ولی برحسب تجربه ای که از بچه اولم داشتم،  بهت میگم که یه 4ماه دیگه صبوری کن.  تا 20. 21 ماهه بشه. 

روایت داریم از امام صادق ع که گفتن زیر 21ماه،  بچه رو از شیر نگیرین. دختر اولم رو، با شروع 21ماهگی از شیر گرفتم.  که تازه پشیمون هم شدم. فقطم 3.4شب اول بیقراری کرد و سریع اوکی شد. اما بچه ام خیلی مظلوم شده بود.  از نظر اخلاقیاتش.  یهو دیدم بعد از 4. 5 ماه، شبا عادت داره گوشه پتوشو بزاره دهنش و بجوهه . یکی دوسال این عادت بد رو داشت.  با هرروشی که میشد، نتونستم ترکش بدم.  تا کم کم دیدم خودش اوکی شد، و عادتش از سرش افتاد.  

من میگم شاید چون خیلی سریع و یهویی و زود از شیر گرفتمش اینجور شد،  نمیدونم.  

ولی به هرحال الان از خدا میخام بهم صبر و توان بده، بتونم تا 22 یا 23 ماهگی بهش بدم لااقل.  و یواش یواش و بدون عجله ازشیر بگیرمش. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
دخترم گوشاشو میکشه وصورتشو خیلی میخارونه ۴تا دندون داره درمیاره ۳باریردمش دکتر میگه حساسیت داره شربت ...

گلم من پسر من از چهار ماهگی دفع خون و اسهال شدید داشت که با همون قطع لبنیات تو روزای اول خوب شد ولی چند ماه بعد اگه یکم ماست میخوردم باز اسهال میشد 

که منم کلا قطع تا یکسالگیش که دکترش آزمایش خون مخفی گرفت و همه چی ظاهراً اوکی بود و گفت رژیمتو بشکن و به بچه هم شیر گاو و.. بده روزای اول خیلی خوب بود اما ده روز بعد بی قراری های شبانه شروع شد 

به شدت بدخواب شد و خیلیییی اذیت شدیم اما دکترش گفت ادامه بده بزار عادت کنه و از این چرت و پرتا 

من دوماه رژیم رو شکستم پسرم هرروز بدتر میشد بدقلقی و بی قراری و بی اشتهایی و خاروندن گوش و...

دوباره که رژیم رو شروع کردم درست شده هم خوابش هم بی قراری هاش