2777
2789
عنوان

رفتار درست با این خانم چیه دخترا

326 بازدید | 24 پست

بهتون بفهمون کم ارزش هستید چیکار میکنید؟ 

یه خواهر شوهر دارم مدام سعی داره با رفتارش متوجه کنه برام اهمیت نداری اوایل برام مهم نبود میگفتم بذار به حال خودش باشه ولی ذالان برام سواله چرا خب

تو حرفاش کلیییییی قربون صدقه می‌ره ولی نگاهش پر از نفرت 

منو میبینه مدام میگه چرا نمیای کم پیدایی نیستی و فلان ولی یه دعوت نمیکنه یه زنگ نمیزنه 

تو زبون میگه موفق باشی خوشحالم برای رشته ای که میخونی ولی امروز که روز دانشجو بود بعد دیدن استوری من تازهههه اومده دایرکت بدون سلام و احوال یه کلیپ روز دانشجو مبارک فرستاد حوابشم دادم هیچی نگفت فقط لایک کرد 😐درحالی که پارسال برای فامیل هفت پشت غریبشون استوری گذاشت با عکسای خود طرف با کلی تبریک ....

یا برای تولد همسرم استوری می‌ذاره همه کسایی که تو عکس هستن تگ می‌کنه حتی همسرم ولی منو نه 😐

از این حرکات خیلییییییییییییی داره 

بنطرتون چطوری باید جواب داد؟ من تا الان به نهایت احترام و صمیمیت جواب دادم و به خودم نگرفتم ولی دیگه احساس میکنم عجیب شده

پ.ن : اوایل خیلی مهربون و خوب بود ولی یه ماه اینطوری خوب بود بعدش عوض شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه شما فقط یه خواهر شوهر اینجوری رفتار می‌کنه والا من تمام دور و وریام همینن

اگه می‌خوای آرامش داشته باشی فراموشش کن دقیقاً مثل خودش باهاش رفتار کن بزار بفهمه که شما هم می‌تونید منظورش چیه

اینقدر دور شدم دیگه محو شدم 🤣یه راه حل برای وقتی که همو میبینیم بگو

شما هم مثل خودش رفتار کن عزیزم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یه چیز رو اکه همه مون قبول کنیم بیشتر مشکلات مون حل میشه 

آدمها مثل ما هستند حق دارن هر کسی رو از اطرافیان دوست داشته باشن یا متنفر باشن ما یکی از هزاران آدم اطراف اونا هستیم به هر دلیل یا حتی بی دلیل میتونن از ما خوششون نیاد مثل ما

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

هیچی، با بی اعتنایی و سردی متقابل

رفتار اون رو نه می تونی عوض کنی نه کنترل. رویارویی هم تو اینجور مواقع با انکار طرف مقابل روبه رو میشه و متهم کردن تو به این که داری اغراق می کنی

کلا برات مهم نباشه دیگه. خواهر شوهره. فقط حفظ ظاهر مودبانه جلوش داشته باش

همین کافیه

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
چندبار تاپییک زدم همه میگن مثل خودش رفتار کن نمیشه که نامردیه

اتفاقا بیشتر میسوزه در عین حال سر هم باش

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با هر کسی عین خودش 

تو هم رو در رو سلام و احوال پرسیت به جا باشه ولی بعدش خنثی باش 

برات مهم نباشه تو دیدارا  عین خودش رفتار کن 

نسبت بهش بی خیال و ندید بگیرش مخصوصا تو دیدارات 

ببینش ولی نبینش 😂😂😂😂

سخت شد برات 

خدا جون  ❣️دستتو بده 

وقتی اون نمی‌خواد با شما خوب رفتار کنه ،وقتی که دوستتون نداره،شما هیچ جور نمی‌تونید این ارتباطو درست کنید ون یه طرف این ارتباط نمی‌خواد شما رو ببینه و ادامه بده،حالا شمایی بیا تلاش کن هیچ فایده نداره فقط همچین آدمایی رو باید فراموش کنی همین مثل خودش یعنی اینکه دیگه اون دوست شما نیست و دیگه اولویتتم نباشه

وقتی اون نمی‌خواد با شما خوب رفتار کنه ،وقتی که دوستتون نداره،شما هیچ جور نمی‌تونید این ارتباطو درست ...

من بیشتر بخاطر همسرم تلاش میکنم ... حیفم میاد رابطشون بخاطر من سرد شده چون اون از من خوشش نمیاد باعث شده داداشش هم با کاراش ازش بدش بیاد از چشم همسرم بیفته

ببین گلم 

نگفتیم  خنجر بردار از پشت بزن 

بهترین راه حل به خودت برس به زندگیت برس 

اهنگ بزار 

چرا باید رفتار به نفر انقدر مشغولت کنه که اول صبحی براش دنبال راه حل باشی 🧐🧐🧐

اونم کسی که نفر اول و اصلی زندگیت نیست 

میخواهی مثل خودش نباشی فراموشش کن 

خدا جون  ❣️دستتو بده 
من بیشتر بخاطر همسرم تلاش میکنم ... حیفم میاد رابطشون بخاطر من سرد شده چون اون از من خوشش نمیاد باعث ...

شما نگران نباش از چشم همسرت بیفته چون اون دقیقاً همینو می‌خواد می‌خواد که کمتر ببیندتون،