2777
2789
عنوان

چرا خرید هام نمیرسن

139 بازدید | 11 پست

الان ۲ هفته است واسه دخترم ظرف غذا و واسه خودم کرم و اینا سفارش دادم هنوز نرسیدن

خواهرم میگه چون بلک فرایدی بوده ارسال بسته زیاد بود واسه همین دیر میرسن، یعنی واسه همینه؟ کد رهگیری هم ندارم😕

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیگیری کن که کد رهگیری بگیری لااقل

گفتن می‌فرستیم ولی نفرستاد

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

خب بهشون پیام بده بگو چرا نرسیده

اگه امروز نرسیدن پیام میدم 

احتمالش هست

چون من از یه سایت سفارش دادم تا برسه ده روز طول میکشه🤐

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

احتمالش هستچون من از یه سایت سفارش دادم تا برسه ده روز طول میکشه🤐

واسه من دو هفته شده🤕

سایتش معتبر بود؟

آره کرم هامو از سایت زی شاپ خریدم 

سرویس غذاخوری هم از سایت سیسمونی صدف

خودتون قبلا ازش خرید کرده بودید؟

زی شاپ بله 

اما سیسمونی نه، بعد سفارش به سیسمونی مشکوک شدم چون شماره پیگیریش کلا خاموش بود ولی خودشون زنگ زدن گفتن اون رنگی سفارش دادی متاسفانه تموم شده بگو یه رنگ دیگه واست ارسال کنیم که فهمیدم معتبره 

زی شاپ بله اما سیسمونی نه، بعد سفارش به سیسمونی مشکوک شدم چون شماره پیگیریش کلا خاموش بود ولی خودشون ...

انشالله که براتون ارسال میکنن شاید واقعا بخاطر تعداد سفارشای بالا تاخیر داشته ارسالشون،