2777
2789
عنوان

نامزدم سراشپزه رستورانه بنظرتون طبیعه ک

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 56 پست
هشت یا ۹ سالی میشه ک باهمیم😅 الان نامزدیم بهش اعتماد دارم ولی خب نمیتونم حساس نباشم رو این موضوع گف ...

اوووه ماشاالله پایدار باشین. نه دیگه اگه این همه مدته میشناسیش و نلغزیده پس میشه بهش اعتماد کرد

طبیعی نیست.

سرآشپز یک جورایی با همه اونها که اونطرف میز مینشینند و غذاش رو میخورند در ارتباطه، ولی اینکه مشتری ها بهش زنگ هم بزنند طبیعی نیست

از اون طرف تو رستوران همکاران هم بیرون محیط کار بهش زنگ بزنند هم طبیعی نیست. پس مدیر رستوران چی کاره ست؟

مگر اینکه یک سری خریدهای گردن سرآشپز هم باشه که اون کسیکه زنگ میزنم نه مشتریه نه همکار. آن شخص فروشنده یکی از اقلام رستورانی باید باشه

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه کار همینه عزیزم. تازه اگه بخوای شوهرت پیشرفت کنه باید این چیزا رو هم تحمل کنی. من شوهرم پله پله ...

درسته منم صبر کردم ک ب اینجا رسید🥲

اره دیگ هرچقدر توی کارشون سطحشون بالابره مسئولیتم بیشتر میشه

برای من پیش اومده ساعت ۱۰ شب هم زنگزدن

خب شغلشون اینه و باید جواب بدن دیگه(شغل همسر من یچیزدیگه س ولی گاهی یا بیشتر مواقع طرف مقابلش خانمه)

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
طبیعی نیست.سرآشپز یک جورایی با همه اونها که اونطرف میز مینشینند و غذاش رو میخورند در ارتباطه، ولی ای ...

مشتری ک زنگ نمیزنه 

منظورم کسایین ک واسه حساب کتاب اونجان

مشتری ک زنگ نمیزنه منظورم کسایین ک واسه حساب کتاب اونجان

حساب کتاب رو یک نفر مدیر رستوران و نهایتش جانشینش آنجا میدم. چند نفر نمیشه

طبیعی نیست.سرآشپز یک جورایی با همه اونها که اونطرف میز مینشینند و غذاش رو میخورند در ارتباطه، ولی ای ...

زنگ میزدن ک این نیرو حقوقشو میخواد چیکارکنیم چون کل هزینه های اونجا و حقوقشون دست خودشه بهشون میگفت ک چقد ب کی بدن وقتی ک دو هفته میومد

زنگ میزدن ک این نیرو حقوقشو میخواد چیکارکنیم چون کل هزینه های اونجا و حقوقشون دست خودشه بهشون میگفت ...

کلا نامزدت وضعش خوب نیست. اینکه زنگ بزنند بهش و این اینطرف باشه و رستوران اونطرف، یعنی اینکه می‌خواد درش رو تخته کنه و رستوران بره رو هوا. تا الان هم هی تند تند نیرو دارند عوض میکنند که کارهاشون روتین نیست

کلا نامزدت وضعش خوب نیست. اینکه زنگ بزنند بهش و این اینطرف باشه و رستوران اونطرف، یعنی اینکه می‌خواد ...

نامزدم سه یا چهارماهی یک بار میاد عزیزم اینجوری نیست ک هرروز خونه باشه مسولیت گردنشه