2777
2789

والا مام همینیم که این ساعت اینجا ول معطلیم 😄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا مام همینیم که این ساعت اینجا ول معطلیم 😄

خب شاید شما زیاد خوابیدی الان خوابت نمیاد

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
بخدا بسپارحسبنالله ونعم الوکیل ☝️اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم براارامشتون🤲🌹

میخوام بهش بسپارم ولی بازم استرس رهام نمیکنه

خدا میگه تو انجام بده بقیه شو بسپاربمن ولی من همش حس میکنم کم تلاش میکنم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خب شاید شما زیاد خوابیدی الان خوابت نمیاد

زیاد نه بابا اصلا من به خواب زیاد عادت ندارم کم خوابم 🤪😅

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چرا مگه چی شده

نمیدونم یهویی برای همه موضوعات استرس شدید میاد سراغم 

یه عالمه استرس میکشم تا انرژیم تموم میشه

زیاد نه بابا اصلا من به خواب زیاد عادت ندارم کم خوابم 🤪😅

خب استرس چی رو داری؟

فکزنکن، آدمو داغون میکنه، عمل کن

اخه تلاش میکنم ولی همش احساس میکنم کافی نیست 

حتی تفریح کردنم بهم عذاب وجدان میده

غذا خوردن 

زیاد خوابیدن 

همشون حالمو بد میکنن

خب استرس چی رو داری؟

اااااا زیادن بابا فعلا خودمو زدم به اون راه 

اااااا زیادن بابا فعلا خودمو زدم به اون راه

هی چی بگم زندگی همهش استرسه

هی چی بگم زندگی همهش استرسه

بعد سختی آسونیه منتظر آسونی ام