2821
2789
عنوان

بتا۱۰۰۰

| مشاهده متن کامل بحث + 1694 بازدید | 81 پست
حتما میرم منم اره زیر دلم خیلی درد میگیره دردش زیاد اذیتم نمیکنه ولی درد داره بیشتر سمت چپم  ...

یک هفته دیگه خودت باورت میشه 

منم با اینکه خیلی منتظر بودم ولی اصلا باورم نمیشد 😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هفته پنجم نیستم فک کنم من نهایتا اگ باشه هفته سوم باید باشه من۲۹ ابان اخرین پری بوده ک این ماه نشدم ...

اشتباه نمیکنی عزیزم؟ 29 آبان آخرین پریودیت بوده؟یا 29 مهر؟ چون امروز 11 آذر هست اگه 29 آبان آخرین پریودی بوده الان تازه 12 روز از پریودیت میگذره

یک هفته دیگه خودت باورت میشه  منم با اینکه خیلی منتظر بودم ولی اصلا باورم نمیشد 😍😍

منم میخاستم این ماه اقدام کنم ولی خب یک ماه زودتر شد هرچی خدا بخاد

چندسالته عزیزم؟من۲۵

اشتباه نمیکنی عزیزم؟ 29 آبان آخرین پریودیت بوده؟یا 29 مهر؟ چون امروز 11 آذر هست اگه 29 آبان آخرین پر ...

اره عزیزم نوشتم تو پیاما اشتباه تایپی بوده۲۹مهر

مرسی عزیززم اره من سه شنبه رفتم ازمایش ولی امروز رفتم جوابو گرفتم انونروز جواب مثبتو تلفنی گرفتم ام ...

برید توی لینک زیر....تاریخ پریودیتونو براتون زدم تمام اطلاعات مورد نیازرو بهتون داده

https://farzand.net/due-date-calculator?sub=true&method=lmp&d=29&d=07&d=1396&clen=28&m=11&m=09&m=1396

انشاالله من که خیلی استرس دارم  تا ۲۱ بشه برم سونو انشاالله همه چی طبیعی باشه

تا الان چندتا سونو گرفتی؟اقدامات پزشکی انجام دادی؟.من فقط ازمایشای قبل بارداری رفتم و از وقتی فهمیدم باردارم هیچ دکتری نرفتم ک بگه چیکار کنم

تا الان چندتا سونو گرفتی؟اقدامات پزشکی انجام دادی؟.من فقط ازمایشای قبل بارداری رفتم و از وقتی فهمیدم ...

قبلش ویتامین و اینا میخوردم 

روزی هم که متوجه شدم باردارم ۱۲ روز پیش رفتم دکتر 

بهم قرص یدوفولیک داد گفت ۲۱ آذر بیا واسه شنیدن صدای قلب