2821
2789
عنوان

همه بیایدددددددد✨️✨️✨️✨️✨️

99 بازدید | 11 پست

انتخاب رشته دارم امسال به روان شناسی علاقه دارم

درسم خوبه

خانوادم زورم نکردن هیچ رشته ای ولی مشاور تحصیلیم زورم میکنه میگه انسانی🙃🙃 چون خودش خانوادش مجبورش کردن بره تجربی

روان شناسی از انسانی بهتره یا تجربی واسم مهمه دانشکاه خوب قبول شم و یه روان شناس خوب بشم

از طرفی احساس میکنم حفظیاتش زیاده و رشته خشکیانسانی و میگن تنبلی و ... و آدم همه درساش یادش میره و چارتا فرمول بلد نیست بازم موندم ...

البته تجربی روان پزشکی ام داره ولی خب ریسکه چون قبول شدن پزشکی سخته نه ؟؟ شما چی رفتید ؟ راضیدد

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

تجربی

میگن خیلی سخته پشت میشی علاقه هم باشه فرسوده میشی خیلی رقابت ناسالمی داره و .... منو ازش دور کردن 😂🥲

🎀🎀 این کاربری به من واگذار شده و تاپیک های ۱۴۰۵ مال منه قبلش مال من نیست ( مال دوستم بودههههه)

بنظرم از الان تصمیم قطعی برای دانشگاه نگیر

خیلیا اولش میگن فلان رشته میخام بخونم و.. ولی توی طول دوران تحصیل نظرشون بارها عوض میشه

بنظرم فکر کن ببین خودت به کدوم یکی رشته علاقه داری میتونی درساشو تحمل کنی

بنظرم از الان تصمیم قطعی برای دانشگاه نگیرخیلیا اولش میگن فلان رشته میخام بخونم و.. ولی توی طول دورا ...

خب من رویامه.... درسته آدم نظرش ممکنه عوض شه

و از بین رشته های انسانی فقط روان دوست دارم

انسانی خیلی رشته قشنگیه اگه علاقه داشته باشی:)

خشک نیست ؟ احساس میکنم آدم دوروز بعد اون حافظیات یادش میره و چارتا فرمول بلد نیست ... البته حرف مردمه ...

به نظر خودم خیلی باحاله با روح آدما سرو کار داری ...

خب من رویامه.... درسته آدم نظرش ممکنه عوض شه و از بین رشته های انسانی فقط روان دوست دارم

از هردو رشته میشه روانشناسی قبول شد.بنظرم تجربی برو چون اگه نظرت بعدا عوض بشه رشته های دیگه ای هم هستن که میتونی اونارو بخونی

راجب رقابتم خب همه رشته ها رقابت هست اگه از همون دهم درست بخونی سال اول قبول میشی روانشناسی اونقدر سخت نیست

خشک نیست ؟ احساس میکنم آدم دوروز بعد اون حافظیات یادش میره و چارتا فرمول بلد نیست ... البته حرف مردم ...

نه اتفاقا خیلی شیرینه،تجربی اگه بخوای بری کلا باید درس بخونی و رقابت کنی حالا نمیگم انسانی اینطوری نیست نه ولی انسانی یخورده بهتره چون معمولا توی کلاسش به دو دسته تقسیم میشن یه عده درسخون یه عده هم فقط بخاطر دپلم و پاس کردن میان این رشته

هر تیره شبی را سحری است،صبر کن... 🌱