2777
2789
عنوان

بعد رفتن بچه ها به مدرسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 39 پست

دوست عزیز من جای شما بودم با کلی ذوق و انرژی تدارک ناهار رو میدیدم و کمی هم به بهونه خرید میرفتم پیاده روی هر چند کوتاه مدت ....به موسیقی گوش میدادم و در حین گوش دادن به موسیقی به امور خونه رسیدگی میکردم. اینکه باقیمانده شام رو واسه ناهار به اعضای خونه پیشکش میکنی کار بدی نیست اما بهتر نیست شام رو کمتر بپزی و هر روز با انگیزه بیشتری ناهار ااماده کنی ؟ اینکه شوهرتون ناهار خونه نیست دلیل نمیشه بچه ها رو تحویل نگیری ....کمی هم بچه ها رو تحویل بگیر .....پیشنهاد من برای شما اینه که یه کلاس ورزشی یا هنری صبح ها ثبت نام کنی ، میدونم حسش نیست ولی باور کن اوایلش سخته بعد کم کم عادت میکنی ...🤗برات ارزوی بهترینها رو دارم

خدایا هیچوقت نمیگم دستم رو بگیر چون توی تمام لحظه های زندگی ام دستم رو گرفتی ، پس فقط میگم "دستم رو ول نکن" ....آمین 🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز من جای شما بودم با کلی ذوق و انرژی تدارک ناهار رو میدیدم و کمی هم به بهونه خرید میرفتم پیا ...

نه عزیرم باقیمانده غذا اکنطور که فک میکنی نیست مثلا دیشب چلو مرغ بوده الان از مرغش که مونده میخوام پیتزا براشون درست کنم.حتما یه تغییری میدم ولی اصراف نمیکنم که بریزم بره دیشب رو

منکه دخترمو رسوندم میگیرم تخت تا ساعت ۱۱میخوابم 😴😴هیچی مث خواب منو سرحال نمیکنه خخخ الانم دیگ دارم ...

اخه پطوری بعد شستن ثورت دوباره خواب میاد

اخه پطوری بعد شستن ثورت دوباره خواب میاد

خخخ من تازه پیاده دخترمو میبرم میرسونم   چون خواب آلو هستم اگ نخوابم اصن انرژی واس کار روزانه ندارم بد اخلاق هم میشم 😀😀😎😎