2777
2789
عنوان

بعد رفتن بچه ها به مدرسه...

850 بازدید | 39 پست

دیگه خوابم که نمیبره .اول صبحی هم که حال و حوصله صبحانه هم که ندارم.واسه نهار بچه ها هم اکثرا از شام میمونه چون شوهرم ظهر نمیاد خونه.همینطور خوابالو دور خودم میچرخم  و حس هیچ کاری ندارم.شما کمی از برنامه هاتون بعد رفتن بچه ها بگین شاید منم انگیزه بگیرم.البته اون اوایل ذوق داشتم بچه ها چهار پنج ساعتی نیستن میرفتم بیرون واسه خودم میچرخیدم یا باشگاه میرفتم الانم حس اونم ندارم.انگار بیشتر خسته میشدم بعد واسه اومدن بچه ها انرژی نداشتم.اما از این روزمرگی و بطالت وقت هم خوشم نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم سه روز برو باشگاه واقعا سرحال میشی نمون تو خونه

میرفتم ولی انگار بیستر خسته میشدم .چون دختر من بیش فعاله بعد اومدن از مدرسه واقعا انرزی زیادی میخواد سر و کله زدن باهاش

خوش به حالت برا خودت بخواب پیش بخاری حال می ده من که به خاطر نی نی شب تا صبح بیدارم الانم بازم بیدار ...

منم مث توام

خدا جووونم بابت همه چی مرسی... بابت سلامتیمون... کوچولوی قشنگم... رزق و روزی حلالمون... بابت همین نفسی که میاد و میره .. بدون درد... بدون رنج... مرسی خدا   

[QUOTE=49040524]موزيك بدار خوابت مى پره بعد اره گاهی میدارم و خودم تنهایی مثل دیونه ها میرقصم.اما دلم میخواد از وقتم استفاده کنم چون یک به بعد که بچه ها هستن فقط سر و کله زدن واسه تکالیفشونه