2777
2789
عنوان

بعد رفتن بچه ها به مدرسه...

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 39 پست
نه عزیرم باقیمانده غذا اکنطور که فک میکنی نیست مثلا دیشب چلو مرغ بوده الان از مرغش که مونده میخوام پ ...

آفررررررین.....👏👏👏👏👌من هم گاهی مث شما هستم. 

فکر کنم ورزش از هرچیزی بهتره البته باشگاه بری بهتره چون مجبور میشی بری اما تو خونه تنهایی حسش نیست

خدایا هیچوقت نمیگم دستم رو بگیر چون توی تمام لحظه های زندگی ام دستم رو گرفتی ، پس فقط میگم "دستم رو ول نکن" ....آمین 🌹
خخخ من تازه پیاده دخترمو میبرم میرسونم   چون خواب آلو هستم اگ نخوابم اصن انرژی واس کار روز ...

ینی برگردی فوری خوابت میبره؟اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه مت حداقل یک ساعت باید غلط بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون البته این دار هم سرگرمی خوبیه حداقل روزی یکی دو ساعت سرگرمم باهاش ولی خب باز ادم تو همون حال و ...

منم شب و روز تو خونه هستم کلاس چیزی هم اینجا نیس فقط بعضی وقتها میرم خونه مامانم والا ب شوهرم میگم از بس تو خونه نشستم کپک زدم😷میگه صبر کن سربازیم تموم شه بعد میریم جای دیگه تو هم برو سر کلاس چیزی سرگرم بشی 16 ماه خیلی هس تا کی تموم بشه ):

این روزا نمیشه با کسی درد و دل کرد...تا ثابت نکنه از تو بدبخت تره ول کن نیست...😆
ینی برگردی فوری خوابت میبره؟اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه مت حداقل یک ساعت باید غلط بزنم

فوری فوری ک ن با گوشی سرگرم میشم تا مث الان خوابم بیاد الانم برم لالا عزیزم 😂🌷🌷🌹🌹

اوف من از الان هول برم داشته دخترم چندسال دیگه بره مدرسه من حال ندارم ببرم بیارمش که،حوصله درس کار ک ...

مثل من ازالان به اونموقع فکرمیگنم کی به درسش برسه ازخواب بیدارکنه کاردستی کی کمکش کنه  

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ