بعد از ظهر بخوابون ولی نذار خیلی بخوابه تا سرشب نخواب
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باز شکر کن میخوابه بچه من تا ۶ ماه نمیخوابید تا پنج صبح بیدار تا دوازده ظهر هر بیست دقیقه خواب دوباره نیم ساعت باید دورش میدادم بخوابه وااای چه روزای سختی دیدم
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
از ساعت ۶تا حالا بیداره میشه ۸ساعت تقریباا..خستم کرده بخدا.
خب شش دیره فداتشم . نذا بخوابه تااون موقع نهایت چهارنیم . از خواب سیر میشه نمیخوابه شب
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
دختر من پنج سال تمام اذیت کرد براخوابش ولی پسرم مثل ادم بزرگ شب میخابید صب پامیشد