2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنتی اشنا شدین ؟ یا دوست بودین ؟ چقد سخته انتخاب

دوست بودیم ولی خب من ۱۷سالم بود به این چیزا توجه نمیکردم الان که نزدیک مراسم ایناست خیلی خیلی حساسم که انگار همقدیم و خجالت میکشم

شمایی که خودتون قد کوتاه محسوب میشین شوهرتون هم که ازتون بلنده چند سانتی .دقیقا از چی زده میشین ؟انت ...

😑چه ربطی داره 

الان شما هر کفشی بپوشی کم کمش پاشنش بالای ۳یا ۴سانته 

در اون صورت هم قد میشیم اصلا همین الانم زیاد اختلافی نیست همش ۷سانته اندازه یه انگشته 

شمایی که خودتون قد کوتاه محسوب میشین شوهرتون هم که ازتون بلنده چند سانتی .دقیقا از چی زده میشین ؟انت ...

بعدشم کجا ۱۶۵ برا زن کوتاهه ؟ میانگین جهانی حتی خیلی جاها از ۱۶۵ کمتره 

چه ربطی داره 

من۱۶۰ام شوهرم ۱۸۸

دلمم نمی‌خواست شوهرم زیر ۱۸۰ باشه اصلاً مگه هرکی خودش قدش کوتاهه حتماً باید شوهرشم قدش کوتاه باشه خیلیا دوست ندارن شوهرشون قدشون کوتاه باشه

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

به نظرم خوبه . ببین اخلاق خیلی مهم تره شوهرمن از من بلندتره خوش قیافس ولی انقدر اذیتم کرده اصن متنفر ...

ن والا اخلاقش که خوبه فقط نمیدونم چرا بین برادراش باز از همه کوتاه تره