eliiiiiinaaah مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 عنوان حس ششمی 52 بازدید | 5 پست میشه حستون رو در رابطه با ایندم بگین؟ 1403/09/17 | 01:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 اونیکی تاپیک نه میتونستم ریپلای بزنم نه تگت کنم...میگن خوب نیست درباره آینده زودتر بدونی بعدش اینا واقعیت نداره شاید از ۱۰۰ یدونش درست در بیاد بعدش من عذاب وجدان میگیرم خدایا اینجوری شد نشد😁😁 اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
eliiiiiinaaah مدیر استارتر عضویت: 1403/09/15 تعداد پست: 448 اونیکی تاپیک نه میتونستم ریپلای بزنم نه تگت کنم...میگن خوب نیست درباره آینده زودتر بدونی بعدش اینا و ... اوخدووو خوشاید اونو راجب خودت گفت ن دیگران ها؟
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25325 اوخدووو خوشاید اونو راجب خودت گفت ن دیگران ها؟ چی؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته