2777
2789
عنوان

عذاب کسایی ک خودکشی میکنن چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 102 پست
من الان افسردگی شدید دارم هرکاری کردم حالم خوب نشده با قرص و.. مغزم کلا تعطیل شده حس مزخرفی دارم روز ...

عزیزم ،چیزی ک الان تجربه میکنه اینا همشون روی تک تک گناهات تاثیر داری،وهرچیزی ک داری تحمل میکنی،مریضی جسمی،روحی ،وهررنجی ک داری میکشی همه اینا برات ثواب واعمال نیک میشه!

عزیزم چرا ب جای متوسل شدن ب اماما ب خود خدا متوسل نمیشی؟؟مثلا بانمازخوندن، قران خوندن، صدقه دادن وزکات دادن!ازهمه اینا بیشتر خوندن نماز تعجد درشب، خیلی خیلی تاثیر داره

من خودم بیش از ۸ بار خود کشی کردم، اما اللن راهمو پیدا کردم، ب ارامش واقعی رسیدم، میدونی اولین بار ک کم اوردم، زورم نرسید ، باددل شکسته رفتم نماز خوندم، سر سجده انقدر گریه کردم انقدر گریه کردم وازخدا طلب ارامش وصبر کردم، شاید باورت نشه، روز بعد، چنان ارامش وصبری ب دلم بود، ک خدا میدونه! حسی ک داشتم خیلی فرق دلشت، انکار اروم بودم، استرس چیزیو نداشتم،صبرم زیاد بود، اصلا ی حس عجیبی بود ! تاحالا ب اون درجه ارامش نرسیده بودم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این حرفو قبول ندارمگاهی اونقدر زندگی برای آدم سخت میشه که دیگه نمیتونه تحمل کنهمن خودم اینجا باره ...

واقعا شماهم تا قبل از اینکه افسرده بشی نمیتونستی درک کنی حال روحی روانی بقیه کسایی ک به خودکشی فکر میکردن و میخواستی منصرفشون کنی ولی خودت ک گرفتار شدی حالا میفهمی افسردگی چه دردیه اونم از نوع شدیدش.. زدن این حرفا واقعا خیلی اسونه خودت و نکش خدا ترو خلق کرده پس فقط خودش حق داره جونتو بگیره اینارو باید ب ی ادم سالم بگی ک از لحاظ روحی روانی اوکیه مشکلی نداره و تحت فشار نیست ولی این حرفا تو مخ بقیه نمیره 🤦‍♀️🤦‍♀️😂

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
چرا به مدت یکماه رفتم تغییری نکرده حال روحیم همینجور بی حس بودم طوری شد که از باشگاه هم دیگه خسته شد ...

نمیدونم چی بگم منم مثه تو عم‌

ولی من ایروبیک میرفتم حالم خوب بود

منم واقعا حس میکنم هیچ جون دیگ ندارم 

انگار جونم تموم شده.

تراپی رفتی عزیزم؟

از تراپی گذشته روانپزشک رفتم اونم چندتا دکتر عوض کردم اتفاقا.. بمدت دوسال داروهای ضد افسردگی و خواب مصرف میکردم ولی الان فقط شبا قرص خواب میخورم اینم اوایل خواب عمیق میرفتم الان دیگه خوابم عمیق نیست معمولیه!! 🤦‍♀️🤦‍♀️

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
نمیتونم بسوزم و بسازم ی حدی داره بزار اون دنیا عذاب بکشم حداقل کسی نمیبینه مشکل من الان جوریه که اطر ...

این دنیا میتونی جبران کنی 

ولی اون دنیا جای جبران نیست! 

ادم دستش بسوزه، یخ میزار خمیر دندون میزاره زیر شیراب میبزه، توفک کن وسط اون همه مذاب بیوفتی 

عزیزم ،چیزی ک الان تجربه میکنه اینا همشون روی تک تک گناهات تاثیر داری،وهرچیزی ک داری تحمل میکنی،مریض ...

اول که ازخدا کمک میخوام عزیزم.. بعد گفتم اگر خدا جواب نمیده از واسطه ها کمک بگیرم که پیش خدا عزیزن و ابرو دارن گفتن ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا دعا کنید هرچی میخواید ازشون بخواید دست به دامن حضرت فاطمه هم شدم 

واقعا شماهم تا قبل از اینکه افسرده بشی نمیتونستی درک کنی حال روحی روانی بقیه کسایی ک به خودکشی فکر م ...

نمیدونم

من جدیدا اینطور شدم 

چند وقتیه بی دلیل یا بادلیل حال روحیم خوب نیست

میگم هنوز اولشه تا بدتر نشده برم روانشناس 

همه بهم میگن چرا گرفته ای

چرا ناراحتی

چرا گریه کردی

من تو تنهایی هام گریه میکنم

بقیه میفهمن حالم خوب نیست

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

من شنیدم که هرچی فاتحه و صلوات و این چیزا براشون بفرستی و بخونی هیچکدوم بهشون نمیرسه

یعنی این راهم بسته ست!!؟ وااای چه بدبختی گیر کردن 

نمیدونممن جدیدا اینطور شدم چند وقتیه بی دلیل یا بادلیل حال روحیم خوب نیستمیگم هنوز اولشه تا بدتر نشد ...

شما دلیلی داشت افسردگی گرفتید!؟ من بعداز کرونا بهم ریختم کم کم شدید شد افسردگیم 🤦‍♀️