2777
2789
عنوان

شما این ازدواجو چجوری میبینین

638 بازدید | 53 پست

کسی که ۵ سال تو عقد بوده چون شوهرش خارج از کشور زندگی میکنه نتونسته ببرتش و بعد ۵ سال عروسی میکنن بازم شوهره تا ۳ سال بعد عروسی که میشه الان نتونسته ببرتش یعنی در کل ۸ سال 

بعد همچین ادمی به من میگه باز خوبه من ازدواج کردم کاش تو هم ازدواج کنی 

آخه بخوام مثل تو ازدواج کنم چه فایده کل عمرم هدر بره

الان طرف ۲۸ سالشه یعنی از ۲۰ سالگی همش منتظر شوهرت باشی که هی نصفه نیمه بیاد...

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

ازسوزشش اینو گفته بدل نگیر

من ازش یه سال کوچیکترم همش میگه ۲۷ سالت شده دیگه

کلا یه خواستگار دارم اونم خیلی داغونه میگه قبول کن بره دیگه مهم اینه شوهر کنی 

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

شاید اون از شرایطش راضیه،دلیلی نداره به دیگران توصیه کنه،اما هرکسی ملاک و معیارهای خودشو داره،نه اون حق داره برای بقیه تجویز کنه نه شما حق داری زندگی اونو زیر سوال ببری

چرا نبردتش؟! الان ویزای همراه راحت میدن که

اصلا از کار شوهرش سر درنمیاریم من خودم حس میکنم شوهره اصلا اهمیت نمیده به بردنش درست حسابیم بهش پول نمیده همش در حال گدایی از شوهرشه هر سری ۴۰ تومن میزنه برا چند ماهش 

واقعا سخته اصلا به لحاظ شرعی باطله عقدشون فکر کن یعنی اگر پسره بیاد نمیتونن کنارهم بخوابن

هر ۶ ماه میاد دیگه

چرا باید عقدشون باطل باشه؟

بگو شما ازدواج کردی بسمونه 🚶🏻‍♀️

نتونستم بگم چون میدونم عقده ایه سر این موضوع 

ولی جاش باشه بهش میگم

اصلا از کار شوهرش سر درنمیاریم من خودم حس میکنم شوهره اصلا اهمیت نمیده به بردنش درست حسابیم بهش پول ...

بخواد ببرتش میتونه، هم هشت سال زمان زیادیه که کاراش رو جور کنه هم الان دیگه ویزای همراه مثل قبل نیست مه دیر بیاد و اذیت کنن و.... 

بگو توفضولی نکن

راستشو بگم خالمه هی میگه قبولش کن بره دیگه

یه خاله دیگه هم دارم اونم دم به ثانیه میگه همین خواستگارتو قبول کن مهم اینه شوهر گیرت بیاد

اخه من به چه زبونی بهشون بگم من یا شوهر خوب میکنم مطابق معیارام یا اصلا شوهر نمیکنم اه

بخواد ببرتش میتونه، هم هشت سال زمان زیادیه که کاراش رو جور کنه هم الان دیگه ویزای همراه مثل قبل نیست ...

شوهرش خیلی آب زیر کاهه