2777
2789

این قسمتشو یادمه رفتیم پشت بوم خونه پدر بزرگم که بچگی دونجا زندگی میکردیم ، یه سوتین‌مشکی نو وونجا بود بغلش یه سگ خوابیده بود ، رفتم‌جلو تر یه سوتین زرشکی بود روشم‌یه کاغذ بود که یه نوشته های عجیب و غریب روش بود و یه سگم کنار اون خوابیده بود یعنی دوتا سوتین و دوتا سگ ، من تا از کنارشون رد شدم گفتم اینا برای منن میخواستم‌برم بردارم ولی یکی پیشم بود بهش گفتم بدو بریم و نرفتم طرف سوتین ها و ترسیدم و همش نگرلن بودم سگا با سر و صدامون بیدار بشن 

یه قسمت خوابم تو یه کشور دیگه بودیم اونجا دستبندایی با سنگ‌مرمر و سایز خیلی بزرگ بود من به دخترای دیگه میگفتم اینا چیه کی اینارو میخره ، خودم گردنبند و دستبند داشتم ولی انگار دستبندمو گم کرده بودم و یدفعه میدا میکنم میبینم از چند جا پاره شده و بدل هست میتواستم بندازمش دور چون گفتم ارزش نداره درستش کنم یه دختر اونجا بود گفت بده به من و من دادم بهش ، و قسمت بدی تویه کوچه روبرویی همین خونه قدیممون بودیم که خونه عمم هم اونجا ، از خونشون زدم با عجله بیرون میگفتم باید زودتر برسم و لباس سفید تنم بود و یه مردی دنبالم بود به وسط کوچه رسیدم یه نرد سفید پوش با عجله از روبروم اومد و از کنارم‌ردشد توجهم‌بهش جلب شد گفتم اونم اگر من براش مهم باشم یا کنجکاو بشه به من برمیگرده نگاهم میکنم وقتی برگشتم‌بهش نگاه کنم دیدم اونم برگشت بهم نگاه کرد 

تعبیر خواب تون به یه آدم مجرد میخوره ،اگه متاهلی واسه گذشته تا الانته ،،،دونفر مثل دو تا کیس یا خاستگار داشتی که هر دو هم وفادار بودن هم عصبی اما سمت هیچ کدوم نرفتی ،،، یه دلبستگی یا رابطه قدیمی داشتی که از بین رفته اما یکی جای شما رو واسه اون آدم گرفته ،،، تو دهنتون به آقایی فکر میکردین یا فکر میکنین که اونم به شما توجه داره 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.