2777
2789
عنوان

کسی براتون قیافه بگیرل و حرف نزنه

240 بازدید | 22 پست

من حس میکنم همکارم برام قیافه میگیره و اصلا باهم حرف نمیزنه ابرو بالا میندازه وقتی یه حرف میزنم روزهای اولم رفته بودم برای شروع کار خیلی بی محلی می‌کرد یعنی من بهت رو نمیدم درسته هم سنش نیستم ولی...ولی شما رفتارتون با همکارتون چیجوریه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تازه واردی باش فعلا لج نکن کاری نکنه کارتو از دست بدیوقتی جا افتادی بهش بگو کت تن کیه/:

هماین شغل پخی هم نیستااا نه بیمه نه حقوق خوب حقوق زیر ۴ تومن

من اگر کسی باهام اینجور رفتار کنه دقیقا مثل خودش باهاش رفتار میکنم. دو روز خودت و بگیر ببینم چطور می ...

منم باهاش عین خودشم و خیلی درونگرام اما قیافه گرفتن آبرو بالا انداختن زشته  واسه طرف

اصلا انگار وجود نداره برات

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

ببین بعضیاازخجالت و کم رویشون اینجورین

خود من دیر بابقیه ارتباط میگیرم خجالت میکشم سرهمین قضیه بهم میگن مغروری خودتو میگیری😂

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

هماین شغل پخی هم نیستااا نه بیمه نه حقوق خوب حقوق زیر ۴ تومن

بار اولته کار میکنی؟

اول سعی کن باهاش اوکی شی

اگر نیاز ب این داری رزومه داشته باشی

بمون تحمل کن ی مدت 

اگر که نه تحملش سخته 

برو

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..