2777
2789
عنوان

کسی براتون قیافه بگیرل و حرف نزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 22 پست
بار اولته کار میکنی؟اول سعی کن باهاش اوکی شیاگر نیاز ب این داری رزومه داشته باشیبمون تحمل کن ی مدت ا ...

من الان ۸ ماهه اینجام و کارهارو تمام کمال درست انجام میدم بخاطره مشکلاتی ک تو خونه داره گاهی اعصابش خرده یه روز اومد با لحن خیلی طلبکارانه بد باهام حرف زد درحالی ک تنهایی تمام کارهارو انجام داده بودم بعد منم برای اینکه بهش حالی کنم سر چند نفر اونجا از قصد داد زدم تقریبا تصمیم گرفتم واقعا دربیام این آخرین فرصته بهش میدم اگه باز با لحن طلبکارانه برخورد کنه بی درنگ در میام ارزش نداره

ببین بعضیاازخجالت و کم رویشون اینجورینخود من دیر بابقیه ارتباط میگیرم خجالت میکشم سرهمین قضیه بهم می ...

نه بابا کم رو نیست من خودم خجالتیم این اصلا کم رو نیست منظورم کم رویی حرف نزدن نیست قیافه میگیره اخم تخم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۸ ماهه اینجام و کارهارو تمام کمال درست انجام میدم بخاطره مشکلاتی ک تو خونه داره گاهی اعصابش ...

اوه ۸ ماهه اونجایی

خب پس غلط کرده 

کلا محلش نده سرت تو کار خودت باش

ولی حتما تا قبل ایننه در بیای برو ی کار پیدا کن 

مطمعن باش کار بهتر گیر میاری

من ی جا ی سال کار کردم حقوقم از ۴ تومن شروع دیگه با منا بعد یسال شده بود ۶ وبسبار جو سمی داشت(اینقد بد که من فکر میکردم خب جای دیگ۶ منو قبول نمیکنن)

وقتی در اومدم رفتم ی جا دیگه حقوقش ۹ونیم 

رفتارشون فوقعلاده 

تازه فهمیدم چقد خر بودم 

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

اوه ۸ ماهه اونجاییخب پس غلط کرده کلا محلش نده سرت تو کار خودت باشولی حتما تا قبل ایننه در بیای برو ی ...

دقیقا آدم جایی بره یا کلا همکار نداشته باشه یا حداقل هم ست سال خودش باشه اصلا ربطی به ست نداره خیلی ها با سن بالا هم خوش برخوردن ولی این جوری رفتار میکنه انگار طلب داره

دقیقا آدم جایی بره یا کلا همکار نداشته باشه یا حداقل هم ست سال خودش باشه اصلا ربطی به ست نداره خیلی ...

اره بابا به سن نیست

اتفاقا من جای جدیدی که رفتم همشون از من بزرگتر بودن و خیلیوخوشحال بودم از این بابت

چون پخته رفتار میکردن و عالی

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..

اره بابا به سن نیستاتفاقا من جای جدیدی که رفتم همشون از من بزرگتر بودن و خیلیوخوشحال بودم از این باب ...

خوشبحالت ما ک شانس نداریم هرجا بریم طرف بفکر زهر ریختنه

نه بابا کم رو نیست من خودم خجالتیم این اصلا کم رو نیست منظورم کم رویی حرف نزدن نیست قیافه میگیره اخم ...

اها بیخیالش بگبی تفاوت باش بهترین راهه

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️