2777
2789
دیگه حق دیگه ای مهم نیس؟

خیلی چیزای دیگه هست که میشه آدم بگیره 

حق حضانت فرزند ؛ حق ادامه تحصیل و کلی چیز دیگه که بستگی به خودت داره ؛ مثلا یکی از فامیلای ما شرط ضمن عقدش این بود داماد هر چی خرید تا آخر عمر سه دنگش باید به نام عروس بشه ...

ولی مهریه تنها به درد نمی خوره ؛ اگه مهریه رو بخوای بگیری کلی دوندگی داره که اکثرا مجبور میشن ببخشن تا طلاق بگیرن؛ ولی اگه حق طلاق داشته باشی خیلی راحت هم مهریه می گیری هم طلاق 

بچگی کردمو از لای لجن گل چیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با قوانین فعلی لازمه باشه.

ولی یه چیز اشتباهیه. مثلا زن ممکنه خیانت کنه ولی مرد باید به چنین زنی مهریه هم بده. یا بعضی افراد کارشون مهریه گرفتنه.

یا مرد بعد از ازدواج متوجه میشه که انتخابش درست نبود، راه برگشت تقریبا نداره. اشتباهه.

بعد وقتی به زیر ۱۹ های سال میگم با پسرای ۳۰ ساله نرین تو رابطه بشون بر میخوره 🥲

این آقام بعد از خیانت و یه زن طلاق دادن رفت کسی که ۱۴سال از خودش کوچکتر بود و فقط  ۱۴ سالش بود را گرفت البته به اصرار خود دختر خانوم به خاطر پول!!!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
چرااااااا

چون تنها حق قانونی زن مهریه هست ک مرد متعهد ب پرداخته و هیچ قانونی نمیتونه درهیچ شرایطی از این حق بگذره.ولی دستکاری و دروغ و کلک توی بجای بخشیدن خونه بنام می کنم ماشین بنلم کی کنم دروغه.چون زنا اشنایی ب موارد حقوقی نیستن خیلی میشه دست برد سند دروغین و کلک زد .حتی اکثرا میگن بنام کردیم ولی دراصل بنام نیس یا درصورت فوت مرد هست یا هزار راه دیگه..ک بازم زن حقی نمیبره.مردی ک میخاد چیزی ب نام کنه همون مهریه رو پرداخت کنه.کسی گفت ببخش یعنی میخاد هیچ حقی تو نداشته باشی ک ادعا کنی غیر از مهریه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...